8 septembrie 2009

Ovo Music si Revista Felicia, vă oferă joi, 10 Septembrie "Cantece de petrecere" Mioara si Gina Lincan

Dragilor, revenim cu un articol mai complet preluat de pe pagina Revistei Felicia, referitor la albumul inregistrat la Ovo Music, care va fi lansat joi impreuna cu revista.



Ovomusic si Revista Felicia, vă oferă joi, 10 septembrie, cele mai frumoase cântece de petrecere, în interpretarea unui duet extraordinar - Mioara şi Gina Lincan.



Cele două interprete, mamă şi fiică, sunt renumite pentru talentul, dar şi pentru emoţia, pasiunea şi respectul cu care cântă repertoriul lăutaresc. Albumul “Cântece de petrecere”, produs de OVO Music, include 17 dintre cele mai îndrăgite melodii printre care “Nimeni nu-mi bate obrazul”, “Asta-i viaţa la ţigani”, “Lumea mă invidiază”, “Doamne, cum te duce viaţa”.

Mioara Lincan, “regina muzicii lăutăreşti”, a început să cânte de la 7 ani, la nunţile la care îşi însoţea părinţii. La 20 de ani era deja “un nume” în lumea muzicii de taraf. “Am făcut prima înregistrare la Electrecord, cu formaţia Toni Iordache, cel mai mare ţambalist al României. În decurs de cinci ani, am mai scos încă patru discuri şi aşa am devenit cunoscută pe piaţa muzicală”, a declarat interpreta într-un interviu pentru Revista Felicia.
Au urmat ani de spectacole şi concerte, în ţară şi în străinătate - Israel, Germania, Olanda, SUA -, alături de mari artişti precum Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Ştefan Bănică Senior, Loredana Groza sau Cristina Stamate. O lungă perioadă de timp a fost plecată peste hotare, în Olanda. După ce s-a întors, i-au trebuit doar patru ani pentru a scoate încă şase albume. “Asta este o satisfacţie pentru mine şi deja culeg roade. Pe unde particip, la nunţi, în fiecare sâmbătă, lumea se bucură că am revenit pe scenă”.

Talentul şi dragostea faţă de muzică sunt constantele familiei Lincan. Soţul Mioarei, Marin Lincan, este un mare violonist, iar cei trei copii - Giani, Paula şi Gina - sunt renumiţi virtuoşi. Giani, un ţambalist de excepţie şi profesor de muzică, este stabilit în Olanda. Cele două fete, Paula şi Gina, sunt printre cele mai apreciate interprete de muzică lăutărească din România. Gina Lincan a moştenit de la mama ei şi talentul de a compune. Anul trecut, Gina a lansat trei albume, unul dintre acestea ‘ Te pup şi pa’, fiind în întregime compus de ea.

În această toamnă, familia Lincan pregăteşte tuturor fanilor o supriza deosebită. “Din 22 septembrie vom intra în studio, cu piese instrumentale şi solişti, şi vom înregistra un album-surpriză pentru Sărbători, împreună cu cei mari cântăreţi şi actori, album care va conţine toate genurile muzicale”, a afirmat Mioara Lincan pentru revista Felicia.
Preţul pachetului revista + CD “Mioara şi Gina Lincan – Cântece de petrecere” este de 7 lei.
CD-ul se distribuie împreună cu ediţia din 10 septembrie (numărul 164) a revistei Felicia.

sursa: http://www.revistafelicia.ro

Felicitari celor doua artiste, din partea Fanclubului Ovidiu Komornyik, le dorim mult succes in continuare!!!

Felicitari Ovo Music si producatorului Ovidiu Komornyik pentru diversitatea stilurilor muzicale promovate!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.