6 septembrie 2009

Ovo Music si Revista Felicia, va ofera Joi 10 Septembrie, albumul "Cantece de petrecere" Mioara si Gina Lincan

Ovo Music si Revista Felicia va ofera joi 10 Septembrie o noua surpriza, "Cantece de petrecere " Mioara si Gina Lincan.

Puteti achizitiona impreuna cu revista Felicia, acest album special cu piesele Mioarei Lincan, uneia dintre cele mai talentate voci ale muzicii lautaresti.

Artista s-a nascut intr-o familie de lautari si a avut de unde sa invete sa cante.De la 7 ani o luau parintii la spectacole si la nunti.A cantat alaturi de idolul ei Romica Puceanu, tocmai la NewYork.A colindat toata lumea, pentru a le canta romanilor din strainatate.

Muzica Mioarei Lincan, a devenit un punct de referinta in Romania, dar si in Europa. Artista a marturisit pentru emisiunea Felicia, difuzata de Antena 1, ca olandezii de exemplu, ii savureaza fiecare nota si cunosc foarte multe piese romanesti.
La sfarsitul lunii artista va incepe sa lucreze la un album special pentru sarbatori, insa pana atunci melodiile ei le puteti gasi pe acest album inregistrat la Ovo Music care va apare joi 10 Septembrie, impreuna cu revista Felicia.

Sursa: Emisiunea Felicia - Antena 1

Va prezentam doua inregistrari cu interpretarile artistei pentru a va introduce in atmosfera de petrecere cu care aceasta si-a obisnuit fanii genului si nu numai.






Felicitari doamnei Mioara Lincan pentru inregistrarea acestui album la Ovo Music!Ii dorim multa sanatate si sa se bucure numai de succese in continuare.
Felicitari Ovo Music si Ovidiu Komornyik pentru diversitatea muzicii romanesti promovate si sa ne bucurati in continuare cu cele mai mari voci din muzica romaneasca!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.