18 noiembrie 2009

Va reamintim ca Maine 19 Noiembrie sunteti invitati la lansarea albumului "Best Of" Adrian Enache

Va reamintim ca maine 19 Noiembrie 2009, ora 18:30, la Galeria Esplanada Cora Pantelimon din Bucuresti, Casa de Productie Ovo Music organizeaza lansarea noului album "Best Of" al binecunoscutului artist ADRIAN Enache, eveniment la care sunt invitati toti cei care il iubesc pe Adrian Enache, muzica acestuia si toti iubitorii muzicii usoare romanesti.


Acest album apare cu ocazia zilei de nastere a fetitei sale Diana Andreea, care va implini maine frumoasa varsta de 13 ani.


Mentionam ca albumul se va lansa si impreuna cu Revista Felicia, dar daca veniti la lansare veti avea ocazia sa intrati in posesia autografului lui Adrian Enache si poate chiar sa faceti o fotografie cu artistul, care va ramane cu siguranta o amintire deosebita.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
>>Albumul “Best Of Adrian Enache” include toate genurile de muzica: pop, rock, dar si etno sau melodii de petrecere, toate intr-un CD ce nu trebuie sa-ti lipseasca la petrecerile sarbatorilor ce se apropie!
Veti regasi pe acest album atat melodii noi, cat si slagare: “O singura noapte”, “Te iubesc”, doua cantece de petrecere din folclor: “Saraca inima mea” si “Inima de tiganca”. Inedita este aparitia pe acest album a imnului echipei de fotbal Otelul Galati, al carei presedinte de onoare este Adrian Enache.
Inainte de a fi cantaret, Adrian Enache a fost fotbalist de performanta, dar a abandonat cariera sportiva la 19 ani, optand pentru muzica. Cu toate acestea, fotbalul a ramas hobby-ul sau, Adrian fiind capitanul Echipei Nationale de Fotbal a Artistilor.
„Sper ca acest CD sa faca fericita cat mai multa lume. Am realizat albumul cu ajutorul prietenului meu, Ovidiu Komornyik, un reprezentant al bunului gust in muzica.
Noi am ramas fideli melodiilor care merg la suflet si cautam ca fiecare poezie sa devina un cantec si fiecare cantec sa fie o poezie”, a afirmat Adrian Enache intr-un interviu acordat Revistei Felicia.<<(sursa - Revista Felicia) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Va prezentam un slide de promovare al albumului, realiazat de catre Fanclubul Adrian Enache:

si piesa "Shake it" care are mare succes la public.



Asadar, va asteptam maine 19 Noiembrie, la ora 18:30 la Galeria Esplanada din Cora Pantelimon sa va bucurati de un adevarat show oferit de Adrian Enache.
Vom reveni dupa lansare cu detalii de la eveniment.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.