20 noiembrie 2009

Lansarea albumului "Best of Adrian Enache" pe blogul Slagar Top

Joi seară, în Cora Pantelimon din Bucureşti, Adrian Enache şi-a lansat noul album intitulat “Best OF” împreună cu OvoMusic. Esplanada din Cora Pantelimon, unde casa de producţie care aparţine lui Ovidiu Komornyik a găzduit evenimentul, e devenit arhiplină. Public- de toate vârstele- dar şi mulţi ziarişti au ţinut să fie alături de Adrian Enache care a lansat după o pauză cam mare de… 7 ani un nou album.
..........................................................................................
N-au lipsit mulţumirile la adresa colegului şi prietenului, Ovidiu Komornyik care i-a realizat noul album! Mulţumesc prietenului Ovidiu Komornyik şi casei de producţie OvoMusic, un adevărat campion al eleganţei, al bunului gust, al artei. Ani de zile am cumpănit ce să fac cu piesele mele, cărei case de producţie să le dau ca să le aduc pe piaţă pentru că am fost dezamăgit de ceea ce se întâmplă în muzica şi societatea românească. Şi atunci a apărut Ovidiu cu această propunere frumoasă”, a spus Adrian Enache în cadrul evenimentului de lansare al noului său album.

Opiniile despre artistul care duce în spate nu mai puţin de 20 de ani de carieră au continuat pe scena frumos amenajată din localul ales pentru acest eveniment. Amfitrionul serii şi gazdă deopotrivă, Ovidiu Komornyik, a dat cuvântul lui Titus Andrei.......

Puteti citi articolul complet postat de Ioana Matfeev care administreaza blogul emisiunii Slagar Top,difuzata de Radio Romania Actualitati la adresa:

http://slagartop.wordpress.com/2009/11/20/titus-andrei-prin-aparenta-lui-joaca-face-arta-adevarata/

Inainte de a incheia acest articol, mentionam ca rezumatul acestui deosebit eveniment, respectiv lansarea albumului "Best of AdrianEnache" este postat de noi aici pe blogul dedicat lui Ovidiu Komornyik, doua articole mai jos, adica aici:

http://ovidiukomornyikfanclub.blogspot.com/2009/11/adrian-enache-lansat-albumul-best-of.html


Multumim inca o data lui Adrian Enache pentru frumoasele ganduri si aprecieri la adresa lui Ovidiu Komornyik, echipei Ovo Music si chiar la adresa noastra, urandu-i inca o data multa sanatate, noroc si numai succese pe toate planurile!!

"OvidioMania" = FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.