29 noiembrie 2009

Lucia Bubulac a ocupat locul I in Topul lunii Octombrie, la Top Romanesc - Radio Romania Actualitati.

Lucia Bubulac, artista a Casei de Productie Ovo Music a ocupat primul loc in topul lunii Octombrie, in urma voturilor primite din partea ascultatorilor prin posta, e-mail sau chiar in sondajul postat pe blogul Slagar top.http://slagartop.wordpress.com/


Piesa "Doi trecatori" a fost preferata ascultatorilor si astfel Lucia este castigatoarea "Topului Romanesc" pentru luna Octombrie 2009, top prezentat de binecunoscutul OM de Radio - Titus Andrei.


Urmatorii clasati in "Top Romanesc" pentru luna Octombrie conform preferintelor ascultatorilor au fost:  Bere Gratis – "Pas în doi"  si Proconsul – "Sunt al tău".

Felicitari LUCIEI BUBULAC!!Felicitari intregii echipe Ovo Music si mult succes in continuare!!!

Sa va bucurati de cat mai multe succese si sa auzim cat mai multe lansari ale  numelor  mari din muzica usoara romaneasca produse de Ovo Music.


In urma propunerilor ascultatorilor, emisiunea s-a incheiat cu difuzarea piesei "Iarta-ma" a lui Ovidiu Komornyik,fiind propus pentru topul lunii Noiembrie, aceasta melodie se regaseste pe ultimul album semnat Ovidiu Komornyik - "Iarta-ma, daca ti-e dor"  si a reprezentat coloana sonora a serialului difuzat de Antena 1 "Fetele marinarului".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.