22 noiembrie 2009

"Daca ti-e dor" -concert sustinut de Ovidiu Komornyik si Orchestra Ovomusic la Palatul National din Chisinau, duminica 6 Decembrie 2009.

"Este un public minunat si de fiecare data vin la Chisinau cu o deosebita placere" -declara in urma cu cativa ani Ovidiu Komornyik, referitor la publicul din Chisinau.

Ei bine....iata ca istoria se repeta si fanii lui Ovidiu Komornyik din Chisinau se vor bucura de o surpriza frumoasa in seara zilei de 6 Decembrie, totodata sarbatoarea Sfantului Nicolae, astfel ca Mosul le aduce un dar la care multi fani ar visa...un concert sustinut de Ovidiu Komornyik.

Duminica, 6 Decembrie 2009, ora 19:00, artistul sufletelor romantice - OVIDIU Komornyik va sustine impreuna cu Orchestra OvoMusic concertul live "Daca ti-e dor" la Palatul National din Chisinau.

Orchestra care il acompaniaza, este aceeasi care ii este alaturi artistului in toate spectacolele si aparitiile publice, purtand numele Casei sale de productie - OVO MUSIC.
  • Emanuel Gheorghe - chitara si clape
  • Vladimir Sergheev Vova- tobe
  • Mihai Pana - vioara
  • Nicolae Suciu - clape
  • Marius Lung - chitara bass
  • Backing vocals asigurat de Aida Borovina si Georgiana Mircea.
Un alt motiv pentru care lui Ovidiu Komornyik, Chisinau ii trezeste amintiri placute, este faptul ca o adolescenta de doar 14 ani, din Chisinau, i-a creat propriul fanclub in un urma cu aproximativ sase ani, fanclub care astazi s-a largit la nivel national in diferite orase.

Dumi, adolescenta de atunci care a infiintat FanClubul Ovidiu Komornyik, este acum o tanara de 20 ani, plecata la studii in Statele Unite, astfel ca nu va putea sa fie acolo, alaturi de Ovidiu in sala, dar speram ca el va simti ca suntem aproape cel putin cu sufletul si cu gandul ca in toate concertele sustinute in alte orase decat cele in care ne aflam noi.

Vom reveni cu mai multe detaii despre acest concert, in masura in care vom intra in posesia lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.