26 noiembrie 2009

Marti 24 Noiembrie 2009, Ovidiu Komornyik si Adrian Enache au fost invitatii Iulianei Marciuc in emisiunea "Miezul zilei".

Marti 24 Noiembrie 2009, Iuliana Marciuc i-a avut ca invitati in emisiunea pe care aceasta o prezinta"Miezul zilei" pe Ovidiu Komornyik si Adrian Enache,  Ovidiu K.  in calitate de producator de aceasta data, iar Adrian E. in calitate de interpret.

Invitatia a fost primita de catre cei doi binecunoscuti artisti, cu ocazia lansarii albumului "Best of Adrian Enache", eveniment care a avut loc Joi 19 Noiembrie, in Galeria Esplanada.Cora Pantelimon.

Iuliana Marciuc,  inca de la inceputul emisiunii, si-a prezentat cartea sa "Iuliana Marciuc in Miezul zilei", in paginile careia se regasesc si fotografii cu cei doi invitati pe care ea ii avea in studio, respectiv Ovidiu Komornyik si Adrian Enache,  carte ce va fi lansata vineri cu ocazia deschiderii Targului de carte Gaudeamus.

Adrian dupa ce i-a oferit Iulianei un frumos buchet de flori a interpretat o piesa de pe acest nou album al sau, piesa care se bucura de un real succes la public :"Vodca de la Moscova", ceea ce am constatat  si noi la lansarea albumului.

Telespectatorii emisiunii, care au sunat in direct au primit atat din partea Iulianei cartea sa cat si din partea producatorului Ovidiu Komornyik ultimile albume lansate la Studioul sau de productie OVO MUSIC.

Iuliana a mentionat ca Ovidiu K. este bun prieten cu toti artistii, promovand si lansand marile nume din muzica usoara romaneasca.

Adrian i-a amintit Iulianei ca i-a trimis un sms si a rugat-o sa citeasca mesajul: “Perioadele petrecute cu tine reprezintă un adevarat regal al istoriei trecerii timpului".

In cadrul emisiunii s-au prezentat imagini de la lansarea albumului "Best of Adrian Enache".

Ovidiu Komornyik  a declarat ca se mandreste cu marii artisti care au intrat in familia OVO MUSIC, ca prezinta muzica lor "intr-o haina frumoasa"pentru a ajunge in casele oamenilor, albume care se lanseaza si impreuna cu Revista Felicia, una dintre cele mai preferate reviste dedicate femeilor.

Ovidiu a amintit ca ei canta pentru publicul larg si acesta ar fi motivul pentru care ultimile lansari ale artistilor OVO MUSIC au avut loc intr-un mare hypermarket din capitala, pentru a fi in mijlocul publicului care "are nevoie de hrana spirituala".

Adrian si-a spus sincer parerea despre promovarea muzicii a altor Case de Productie, si-a dorit sa colaboreze cu o Casa de productie care sa promoveze bunul gust si valorile precum OVO MUSIC,  amintind ca astazi multe Case de Productie "promoveaza doar fustite scurte si silicoane", astfel ca el l-a ales ca producator pe OVIDIU Komornyik - "Un ardelean foarte serios si campion al bunului gust si al elegantei in muzica buna".

S-a difuzat videoclipul "Vreau sa zbor", ultimul videoclip realizat de catre Ovidiu Komornyik, clip in care artistul apare alaturi de Orchestra Ovo Music  formata din baietii minunati care il acompaniaza in toate aparitiile publice, videoclip pe care vi-l oferim si noi pentru a il viziona.

Ambele telespectatoare care au intrat telefonic in direct au ales albumul "Iarta-ma, daca ti-e dor" semnat Ovidiu Komornyik, cea din urma Daniela Vintilescu din Constanta, declarandu-i lui Ovidiu ca il iubeste, ca ii urmareste demult cariera, alegand si aceasta albumul "Iarta-ma, daca ti-e dor".

Ovidiu a mentionat ca dupa aceasta lansare a lui Adrian Enache, urmeaza o lansare "Best of Daniel Iordachioaie".

Cei doi artisti au vorbit de fancluburile lor, Adrian mentionand ca Fancluburile Adrian Enache si respectiv Ovidiu Komornyik sunt prietene si Fanclubul Ovidiu Komornyik a fost prezent la lansarea albumului sau, declarand ca se bucura ca "Suntem impreuna" si ca "nu exista concurenta" nici intre ei artistii consacrati, nici intre noi Fancluburile lor, existand doar colaborare.

Ovidiu Komornyik a declarat ca "Acelasi tip de public, poate sa iubeasca mai multi artisti" amintind ca el a spus Fanclubului sau ca daca aleg sa il elogieze pe el, sa stie sa sustina si ceilalti artisti, plasandu-i pe toti artistii sai pe aceeasi linie, lucru argumentat de catre producatorul si artistul Ovidiu Komornyik prin promovarea realizata de catre Fanclubul sau artistilor Ovo Music, completand in acelasi timp si Adrian Enache ca si Fanclubul sau il promoveaza pe Ovidiu.

Albumul "Best of Adrian Enache" se va bucura cu ocazia lansarii de un turneu national in cateva dintre  marile orase precum: Sibiu(30 Noiembrie), Brasov, Cluj, Galati, Botosani, Deva(orasul natal al lui Ovidiu Komornyik),..Ovidiu mentionand ca in 2010 vor incerca sa ajunga in cat mai multe orase pentru ca aceste intalniri cu publicul sunt extraordinare, mai ales ca vor alege in continuare ca locatii hypermarketuri pentru a ajunge la inima publicului de rand, exceptie facand pentru Galati unde Adrian isi va lansa albumul pe stadion, deoarece pe acest album se regaseste si Imnul Otelul Galati.

Finalul emisiunii a fost oferit de catre Adrian Enache care a dansat impreuna cu Iuliana Marciuc ultimile minute, interpretand in acelasi timp piesa  "Intr-o zi".

Daca doriti sa vizionati in intregime aceasta emisiune, o gasiti la  adresa  http://www.tvr.ro/inregistrari.php?id=Miezul%20zilei%20cu%20Iuliana%20Marciuc  dar nu uitati sa alegeti ziua de Marti - 24 Noiembrie.

Intrucat nu suntem in posesia unei inregistrari fragmentate cu cele mai frumoase momente, va oferim o mica inregistrare difuzata ieri in emisiunea "Acces Direct", inregistrare preluata asemenea tot de pe internet.

In incheiere FanClubul OVIDIU Komornyik are placerea sa ii felicite inca o data pe cei doi, atat pe Adrian Enache pentru lansarea albumului sau cat si pe producatorul Ovidiu Komornyik pentru prmovarea si lansarea marilor artisti, dar si pentru ca ne face viata mai frumoasa prin ceea ce ne ofera prin muzica sa.

MULTUMIM SI SINCERE FELICITARI  lui Adrian Enache, Ovidiu Komornyik si intregii echipe OVO MUSIC!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.