20 noiembrie 2009

Adrian Enache a lansat albumul "Best Of Adrian Enache", inregistrat la Casa de Productie OVO MUSIC.

Adrian Enache si-a lansat joi 19 Noiembrie 2009, albumul “Best of Adrian Enache” produs de Ovo Music.Albumul a fost lansat de ziua de nastere a fiicei sale Diana Andreea Enache careia si noi Fanclubul Ovidiu Komornyik, avem placerea sa ii uram multa sanatate, noroc, o viata plina de realizari si traditionalul LA MULTI ANI.

Lansarea a inceput cu un scurt discurs de prezentare al marelui OM de radio Titus Andrei, un adevarat profesionist in domeniu, realizator a numeroase programe muzicale de-a lungul timpului la Radio Romania Actualitati.

Titus a mentionat ca Adrian este artistul care a colaborat intotdeauna cu Radio Romania, amintind ca " este omul jovial care prin aparenta joaca face adevarata arta".


Adrian a multumit la randul sau, celor care i-au oferit sprijinul sau in realizarea acestui frumos proiect muzical, respectiv intregii echipe Ovo Music, producatorului Ovidiu Komornyik, fiind incantat de publicul numeros prezent la lansare, urandu-i totodata La multi ani fiicei sale Diana care in urma invitatiei lui Ovidiu a urcat pe scena pentru a fi cunoscuta de catre public.

Adrian a multumit pentru sustinere Fanclubului sau care a fost prezent la lansare si prin cea care administreaza acest fanclub, Ioana Matfeev din Botosani i-au daruit lui Ady o frumoasa surpriza, respectiv un trofeu "Cel mai bun artist".

Adrian a continuat cu multumiri la adresa FanClubului Ovidiu Komornyik, Angelistilor si tuturor care au inteles ca intre EI, marii artisti nu exista o competitie si este importantant "sa fim aproape".

Personalitati din lumea Sportului( mari campioni) si multe alte nume mari din diverse domenii au fost prezenti la acest deosebit eveniment pentru a il sustine pe Adrian Enache, care i-a enumerat in cea mai mare parte.
Adrian Enache a amintit si de cea care "il imbraca" si are grija de imaginea sa, stilista care se ocupa si de imaginea lui Ovidiu Komornyik, completam noi si sincer ii apreciem cu tot respectul profesionalismul in materie de moda, respectiv ADINA Buzatu.

Titus Andrei l-a felicitat pe Ovidiu Komornyik pentru promovarea si relansarea marilor voci ale muzicii usoare romanesti, pentru tot ceea ce lanseaza la Casa sa de Productie OVO MUSIC.



Adrian si-a inceput recitalul cu binecunoscuta sa piesa "Asa ca ne distram", astfel reusind sa incalzeasca atmosfera la propriu cu energia sa maxima ce il caracterizeaza.



A continuat cu un frumos dans impreuna cu fiica sa Diana- sarbatorita serii, interpretand "O singura noapte".

Muzica din folclor a fost intotdeauna apreciata la justa ei valoare si a ocupat loc de cinste la toate petrecerile romanilor, asa ca pentru a se asigura ca acest album va fi ascultat cu placere de sarbatori si in toate zilele speciale iubitorilor de muzica si fanilor sai, Adrian le daruieste "Inima de tiganca".



Adrian si-a continuat recitalul cu hitul "Esti o simpla amintire" piesa cunoscuta publicului larg care fredonau cu drag refrenul acestei frumoase piese.

Urmatoarea piesa interpretata de Adrian in cadrul recitalului a fost "Mi amor".


Si a ales sa daruiasca inca o data atmosfera de petrecere cu inca o piesa din folclor: "Saraca inima mea".


Recitalul a fost incheiat cu "Vodca de la Moscova".

Lansarea a fost incheiata cu mult asteptata sesiune de autografe si fotografii pentru fanii lui Adrian si toti cei prezenti la aceasta lansare pentru a il sustine.

Si cum putem demonstra atmosfera minunata care a fost la acest eveniment special, organizat de Casa de Productie OvoMusic, decat cu o fotografie de grup, in care cei doi mari artisti, respectiv Adrian Enache,fiica sa Diana si producatorul acestui album Ovidiu Komornyik sunt alaturi de fanii care ii vor sustine neconditionat intotdeauna!!

FELICITARI ADRIAN ENACHE! FELICITARI OVIDIU Komornik si intregii echipe Ovo Music!!Felicitari si mult Succes in continuare tuturor!

LA MULTI ANI DIANA ANDREEA ENACHE, sa ai o viata frumoasa si toate dorintele tale sa devina realitate!!Sa fii sanatoasa, fericita si implinita scumpo!!

A fost un eveniment deosebit, o atmosfera minunata, Fanclubul Ovidiu Komornyik le multumeste tuturor celor care au colaborat pentru realizarea acestui frumos proiect!!!Felicitari, sincere felicitari si multumiri din suflet, va spune pentru seara de poveste oferita, cele doua membre ale Fanclubului Ovidiu Komornyik, prezente la lansare

Deea si Nicole.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.