4 noiembrie 2009

Din 5 noiembrie, "Best Of" Oana Sirbu – un album de exceptie, produs de Ovo Music!


Colectia ta de “Muzica pentru sufletul tau”, oferita de Revista Felicia se imbogateste din 5 noiembrie cu un nou album produs de Ovo Music: “Best Of Oana Sirbu”.

Fanii indragitei interprete vor regasi pe acest album 20 de slagare compuse de Virgil Popescu si interpretate de Oana Sirbu de-a lungul timpului. Printre acestea se numara si “Preafrumoasa luna mai” - pe versuri de William Shakespeare si “Diana” - pe versuri de Mihai Eminescu. Oana Sirbu a scris versurile pentru trei dintre melodiile incluse pe album: “Canta si danseaza”, “Lumea basmelor”, “In numele iubirii”.

Propunerea venita din partea Casei de Productie Ovo Music a fost de a realiza un disc cu melodiile compuse de Virgil Popescu si interpretate de Oana Sirbu de-a lungul timpului."Adica de-a lungul a douazeci de ani, nu chiar de pe vremea bunicii, cum auzi pe la unele posturi de radio" precizeaza Oana zambind.

"Eu am inceput sa cant, cand am castigat concursul "Steaua fara nume".Aveam 17 ani.E drept ca 20 de ani nu sunt putini.Totusi sa pui "Te iubeam" pe aceeasi treapta temporala cu "Firicel de floare albastra", mi se pare cam exagerat.Dar asta e lumea noastra, iar eu ma bucur sa aud melodiile interpretate de mine , chiar si intr-o emisiune intitulata "Cantece de la bunica".Mi-a fost greu sa fac selectia pentru noul CD, dar am ales melodiile bine orchestrate.Este un CD pe care cred ca il meritam si Virgil si eu.Discurile mele nu prea s-au gasit, de aceea sper ca acesta sa fie bine primit de cei care ne cunosc si ne apreciaza, pentru ca de succes este greu sa mai vorbesti la momentul actual, cand lumea muzicala este atat de diversa".



Muzica populara, folclorul autentic, vechi si muzica lautareasca fac parte dintre preferintele
muzicale ale Oanei Sirbu. Ii admira pe Faramita Lambru, Dona Dumitru Siminica, pe care i-a cunoscut, Romica Puceanu cu care a facut cateva turnee si desigur, pe Maria Tanase. „Ma atrage genul latino pentru ca este foarte complex. Pornind de aici sfera se largeste catre zona africana, orientala sau asiatica. Imi place mult muzica portugheza, precum si instrumentele autentice. Timbrul meu se potriveste pentru multe tipuri muzicale, as putea canta multe genuri, cu conditia sa imi placa“, afirma Oana in interviul acordat Revistei Felicia.

Castigatoarea mai multor trofee la prestigioase festivaluri muzicale, printre care “Mamaia” si “Steaua fara nume”, Oana Sirbu a devenit idolul adolescentilor dupa rolul din filmul “Liceenii”.

Din 1987 pana in 1992 are roluri principale in filmele “Extemporal la dirigentie’, “Vulcanul stins”, “Liceenii rock’n’roll” si “Liceenii in alerta”.

Pachetul revista + CD “Best Of Oana Sirbu” se distribuie impreuna cu editia din 5 noiembrie (numarul 172) a revistei Felicia, la rezonabilul pret de 7 lei.

Sursa articol si foto: Revista Felicia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.