22 iulie 2010

Va reamintim ca Joi 22 iulie si respectiv Vineri 23 iulie, Casa de productie Ovo Music organizeaza lansarea albumului " Best of Silvia Dumitrescu"

Joi 22 iulie 2010, la orele 19:00, la Galeria Esplanada Cora Pantelimon si respectiv Vineri 23 iulie, ora 19:00 in Carrefour Orhideea, are loc lansarea albumului "Best of " Silvia Dumitrescu".

Artista a fost astazi invitata lui Madalin Ionescu, la "Acces direct", unde si-a promovat deosebitul eveniment care urmeaza sa aiba loc maine si respectiv poimaine, lansarea albumului "BEST OF Silvia Dumitrescu".

Silvia, a interpretat atat pentru spectatorii din platoul emisiunii "Acces direct" cat si pentru telespectatori, binecunoscuta sa piesa "SHARIKA".

Asadar, cei care veti fi prezenti la lansarea Silviei Dumitrescu, vor avea ocazia sa bucure de un frumos recital al artistei, sustinut pentru a promova piesele care se vor regasi pe noul album.

Totodata fanii artistei, vor putea sa participe la sesiunea foto si de autografe, ramanand astfel cu o deosebita amintire de la lansarea Silviei Dumitrescu.

Va asteptam cu drag, noi vom fi acolo,

...veniti si voi!!! Sigur nu veti regreta!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.