22 iulie 2010

Silvia Dumitrescu si-a lansat albumul “Best of” produs de Ovo Music

Toti o cunoastem pe Silvia Dumitrescu, face parte din "generatia de aur" a muzicii usoare romanesti.
  • Astazi, 22 iulie 2010, artista si-a lansat cu sprijinul Casei de productie Ovo Music albumul "Best of Silvia Dumitrescu".Evenimentul a inceput la ora 19:00 si a avut loc la Galeria Esplanada Cora Pantelimon.

Cel care a facut deschiderea, este nimeni altul decat domnul LUCIAN NUTA, prezent in ultima perioada la aproape toate evenimentele Ovo Music, ceea ce nu face decat sa ne bucure ..

  • Acesta a reamintit publicului despre Casa de productie Ovo Music, care promoveaza artistii consacrati ai Romaniei, readucand in atentia iubitorilor muzicii usoare romanesti reintalnirea cu cei mai indragiti interpreti romani de-a lungul timpului, artisti relansari si promovati de Ovo Music dar si faptul ca Ovidiu Komornyik si-a lansat colectia de parfumuri "OK Perfovo" care se poate achizitiona de la standurile "OK" care comercializeaza si albumele produse de OVO MUSIC.
  • Lansarea a inceput la sugestiadlui. Lucian Nuta cu unmoment de reculegere tinut pentru regretata artista Madalina Manole..

In acel moment publicul s-a ridicat in picioare pentru cateva secunde in semn de pretuire si respect pentru memoria artistei plecate mult prea devreme dintre noi.

Dl. Lucian l-a invitat pe scena alaturi de dansul, pe producatorul acestui album Ovidiu Komornyik si totodata cel care este initiatorul acestor proiecte deosebite de readucere a marilor artisti acolo unde le este locul, unde sunt atat de indragiti de publicul lor.

Ovidiu a reamintit motivul pentru care alege aceste locatii, sa organizeze lansarile albumelor produse de casa sa de discuri, pentru a fi in mijlocul publicului, cel care ii motiveaza de fiecare data pe acesti artisti sa mearga mai departe.


Silvia Dumitrescu invitata de Ovidiu Komornyik si Lucian Nuta a venit pe scena, alaturi de acestia si la randul sau a invitat o parte dintre colegii sai, spre a ii fi alaturi.

  • Au sustinut-o pe Silvia la acest eveniment, cu prezenta lor: Cornel Verban impreuna cu simpatica sa sotie - Ella, Marina Florea, Carmen Trandafir, compozitorii Virgil Popescu si respectiv Florin Ochescu(sotul artistei),dl. Florin Silviu Ursulescu din partea Radio Romania, Marina Florea, Cristina Chis -Director artistic "Mamaia copiilor" si cea care conduce corul "Bim Bam" ..si multi altii..(ne cerem scuze fata de cei care i-am omis nevoit..).Cuvintele la adresa artistei au fost la superlativ, din partea colegilor de breasla.
  • Silvia Dumitrescu, a demonstrat si de aceasta data ca a ramas aceeasi artista plina de energie ca si acum 20 de ani ..sau chiar putin peste.,cantand si dansand continuu pe parcursul lansarii. In urma invitatiei facute de Silvia catre copilasii prezenti, acestia au ocupat scena in cea mai mare parte si au dansat si cantat impreuna cu artista, astfel a creat o atmosfera minunata readucandu-ne in lumea copilariei.
  • Cateva dintre piesele cu care artista si-a incantat publicul, intr-un frumos recital sustinut la Cora Pantelimon sunt :

"Asta-i felul meu" - compozitor Virgil Popescu.

"Sharika" - compozitor Florin Ochescu

"Catrina" - muzica, text - folclor

  • La interpretarea piesei "Catrina", Silvia a facut o surpriza atat publicului cat si unora dintre colegii sai, care au acceptat sa vina pe scena si au interpretat impreuna cu aceasta frumoasa melodie din folclor.

.. si alte cateva piese la fel de frumoase cu care artista ne-a incantat de-a lungul celor 25 de ani de cariera impliniti anul acesta, pentru care o felicitam si ii dorim mult succes in continuare!!!

Vom reveni curand curand cu materiale de la aceste evenimente...!

  • Daca doriti sa va bucurati de un deosebit recital sustinut de SILVIA DUMITRESCU, va invitam Maine 23 iulie 2010, la ora 19:00 in Carrefour Orhideea, a doua locatie in care artista isi va lansa acest album.

Noi vom fi acolo, veniti si voi, va asteptam cu drag alaturi de Ovidiu Komornyik si echipa Ovo Music!

FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.