4 iulie 2010

La multi ani, Dumi!!!Te iubim mult, draga noastra si iti multumim pentru tot...!!!

Astazi este 4 Iulie, o zi obisnuita pentru cei mai multi dintre cei care ne citesc blogul acesta dedicat artistului nostru drag.

Multi stiu ca 4 Iulie reprezinta si Ziua Americii, dar cel mai important pentru noi in aceasta zi, este ca o sarbatorim pe Dumi, micuta (atunci).. care in urma 7 ani infiinta FanClubul Ovidiu Komornyik.

Da, este ziua ei, ne alaturam tuturor care ii transmit cele mai frumoase ganduri si vrem sa ii daruim din inima cele mai frumoase urari...


Draga noastra DUMI, FanClubul Ovidiu Komornyik are placerea sa iti doreasca din suflet, ca toate visele sufletului tau mare si atat de frumos sa se implineasca!

Sa iti daruiasca bunul Dumnezeu multa, multa sanatate, noroc, fericire si sa iti calauzeasca fiecare pas in viata!!!


Iti multumim din inima draga noastra si iti vom ramane vesnic recunoscatoare pentru ca ne-ai deschis poarta magica spre lumea minunata a muzicii artistului nostru de suflet, Ovidiu Komornyik. Iti multumim Dumi ca ai creat acest fanclub si ai dat nastere unei lumi de vis, care pentru noi este atat de reala - lumea O.K care mai tarziu a fost botezata "OvidioMania".

Iti multumim Dumi, caci si datorita tie viata noastra este mai frumoasa!!Am castigat o a doua familie, un loc ..unde ne intoarcem cu drag "acasa" in fiecare zi..si ne incarcam sufletele cu entuziasmul pe care il gasim in aceasta lume minunata careia tu i-ai dat nastere.

..Sa ne traiesti si sa te bucuri de tot ce e mai frumos pe aceasta lume!!!

LA MULTI ANI, draga noastra DUMI!! Te iubim mult, mult de tot ..si cuvintele sunt prea putine sa iti demonstram cat insemni pentru noi,..dar Bunul Dumnezeu ne este martor

FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.