8 iulie 2010

La multi ani, Angelei Similea!La multi ani Mirabelei Dauer, Margaretei Paslaru si respectiv dlui.Daniel Iordachioaie!

Cateva ore ne despart de ziua de 9 iulie, o zi deosebita in muzica romaneasca, deoarece o sarbatorim pe marea artista Angela Similea, dar si ale sale colege Mirabela Dauer, Margareta Paslaru, respectiv chiar domnul Daniel Iordachioaie.

FanClubul Ovidiu Komornyik se alatura tuturor celor care le transmit cu ocazia zilei de nastere acestor mari artisti, cele mai frumoase ganduri... multa sanatate sa le daruiasca bunul Dumnezeu, putere de munca..sa cante si sa ne incante in continuare cu muzica lor atat de frumoasa si calea in viata sa le fi calauzita numai de succese pe toate planurile!!!


Doamnei Angela Similea, in mod mai special, fiind partenera de scena a artistului nostru de suflet Ovidiu Komornyik, dorim sa ii transmitem sanatatea si puterea necesara sa cante si sa incate la fel de frumos cum a facut-o intotdeauna, sa se bucure de tot ce e mai frumos pe lume.., sa fie sustinuta de fanii sai cu acelasi devotament ca si pana acum si intotdeauna sa se bucure de cerul senin ..asa cum se admiratorii sai se bucura de soarele care le este daruit de marea artista prin muzica sa.

LA MULTI ANI, dragii nostri artisti sarbatoriti in data de 9 Iulie, o zi mare la fel ca si artistii care sunt sarbatoriti astazi!

Sa ne traiti dragilor si sa bucurati sufletelor celor ce va iubesc muzica la fel de bine cum ati facut-o si pana acum!

Chiar daca doi dintre voi ati primit urarile noastre sincere si calduroare in avans prin intermediul telefonului (dna.Angela Similea si dl.Daniel Iordachioaie), placerea este de partea noastra sa fim alaturi de marii nostri artisti, aniversandu-i pe acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik, cu atat mai mult acestia fiind si artisti Ovo Music.

Cu drag, apreciere si respect..

FanClub Ovidiu Komornyik


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.