7 iulie 2010

Ovidiu Komornyik a ocupat in topul celor mai difuzate melodii de dragoste la Radio ArT 4U locul 1 cu piesa "Cat te iubesc" si respectiv locul 5 cu "Nu

Ovidiu Komornyik, artistul atator suflete romantice, care se regasesc atat de bine in muzica lui, a ocupat locul I cu melodia "Cat te iubesc" si locul V cu "Nu plange iubito" in Top Muzica de dragoste 2010, la Radio ArT 4U, conform preferintelor ascultatorilor.







Alexandra, moderatoarea acestui frumos program "Topul celor mai difuzate melodii de dragoste la Radio ArT 4U" a dedicat primul loc FanClubului Ovidiu Komornyik multumind membrelor fanclubului pentru caldura cu care a intampinat-o in "casa" lor.(guestbook-ul fanclubului artistului).

Artistul nostru de suflet, a impartit locul I la egalitate cu artistul Radio ArT 4U - Marius Ionescu, a carui muzica folk care o interpreteaza incanta sufletul ascultatorilor.




Sursa: Radio ArT 4U - http://www.radiom4u.ro/


Felicitari si multumiri Alexandrei si intregii echipe Radio ArT 4 U!!!Mult succes in continuare va dorim si sa promovati in continuare muzica romaneasca la fel de bine cum ati facut-o pana acum!!!


Felicitari Ovidiu Komornyik pentru ca muzica ta ajunge atat de bine la inimile celor ce te asculta, canti pentru sufletul lor si acestia iti sunt recunoscatori pentru ca le inseninezi sufletele in fiecare zi prin muzica ta!

Felicitari asemenea chiar si lui Marius Ionescu, cu drag din partea noastra, pentru ca merita!

Marius Ionescu a vorbit in cadrul emisiunii sale pe care o prezinta la Radio ArT 4U despre Ovidiu Komornyik, in urma felicitarilor primite din partea ascultatorilor pentru clasarea sa pe loc 1 impreuna cu Ovidiu Komornyik.

Iata parerea lui Marius Ionescu despre artistul nostru de suflet, Ovidiu Komornyik:



Fanclubul Ovidiu Komornyik ii multumeste frumos artistului Marius Ionescu, pentru frumoasele cuvinte de apreciere la adresa artistului nostru drag.

Sursa inregistrarii: www.radioart.ro

FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.