3 iulie 2010

Mesaje dedicate artistului primite pe adresa Radio Art 4 U pentru emisiunea "Viata de artist" din 2 iulie, care i-a fost dedicata

"Exista un Om care prin simpla lui prezenta aduce numai bucurie in suflet… e un Om care aduce lumina si reda zambetul celor din jur,… un Om care prin munca lui a unit mii de inimi si a creat o noua lume prin muzica…Lumea O.K. - OvidioMania!!!
Sunt mii de suflete care ii multumesc ca a creat pt ei aceasta minunata lume!
Suflete care se bucura in fiecare zi de darul lui suprem – muzica… si care il poarta in gand si in inimi mereu…Ii multumim ca exista si ii promitem ca il vom iubi mereu, in fiecare zi mai mult
!" ( Dumi - SUA)

==================

"Ovidiu Komornyik, este un adevărat Mentor pentru mine deoarece am învăţat numai lucruri minunate de la el.De când ascult muzica acestui artist deosebit, am devenit mai tolerantă, mai optimistă... deoarece prin versurile sale ne-a transmis adesea puterea de a avea mai multă încredere în noi, am învăţat să iert mult mai mult decât o făceam înainte, să zâmbim pentru ziua de mâine şi să preţuim toate minunile care ni le oferă Dumnezeu în această viaţă.
Mulţumesc Ovidiu că ne înţelegi şi ne accepţi pe fiecare, aşa cum suntem şi sper să ştii că întotdeauna vom fi alături de tine cu sufletul şi cu gândul, te vom susţine necondiţionat şi sper să ne simţi întotdeauna aproape!!
Mulţumim ţie şi bunului Dumnezeu pentru simplul dar preţiosul fapt că exişti şi prin existenţa ta pe această lume faci viaţa mai frumoasă atâtor oameni.
Mulţumim pentru toate piesele tale minunate care ne aduce atâta soare în viaţa de zi cu zi, mulţumim pentru tot şi niciodată nu îţi vom putea fi recunoscătoare pe cât meriţi!
Mulţumim mult pentru tot Ovidiu Komornyik şi te asigurăm că te preţuim foarte mult pentru tot!
" (NICOLE - Bucuresti.)

================

"Pentru mine Ovidiu Komornyik este unic. Muzica lui creeaza acea magie care se lipeste iremediabil de toate sufletele sensibile, creatia lui este calda, este ARTA PURA si are ceva in comun cu divinitatea, ea vibreaza, are viata , are puterea de patrunde in inima publicului.
Ovidiu Komornyik compune cu inima , traieste cu sufletul si daruieste tuturor muzica de inalta clasa. Creatia lui infloreste in inimile noastre, ne hraneste spiritual si ne calauzeste pasii. Iti multumim Ovidiu Komornyik pentru tot !Vom fi mereu alaturi de tine !MERGI INAINTE ! E DRUMUL TAU !
MULT SUCCES !
" (ALINA - CAMPULUNG)

=======================

" Să vorbesc despre Ovidiu ... îmi este greu şi nu pentru nu aş avea ce să spun ci pentru că toate cuvintele din lume nu au nobleţea necesară: pentru a îl caracteriza pe Ovidiu , nu pot explica starea pe care muzica lui mi-o dă , felul în care îmi face sufletul să-mi danseze.
Ovidiu este artistul meu preferat şi un model demn de urmat, când spun Ovidiu Komornyik, spun: muzică bună, eleganta, bun gust, suma tuturor lucrurilor frumoase din lume. Felicitari Ovidiu, esti un OM si un Artist minunat!
" ( DEEA - Bucuresti)

====================

"Romantic, sentimental cu o sensibilitate aparte, mereu departe şi totuşi atât de apropiat sufletelor noastre, fugar parcă printr-o muzică stelară, statornic parcă prin mesajul său, unic şi totuşi diferit, compozitorul melodiilor „Iarta-mă dacă ţi-e dor şi Suflet pierdut” se regăseşte mereu, „Când vin acasă”, „De dragul tău”, în locul unde „Eu merg mai departe”. Şi pentru că toate acestea trebuiau să poarte un nume li s-a spus simplu: Ovidiu Komornyik."
(FLORA - Timisoara)

===================

"Bine v-am gasit, Radio ArT4U!
Multumesc pentru toate melodiile pe care le-ati difuzat la cererea mea, sunteti o reverie pentru mine, datorita oazei de frumusete pe care am descoperit-o ascultand muzica voastra.
Multumesc pentru minunata supriza de a-l invita astazi pe Ovidiu Komornyik, parca visul a devenit aevea de a-i auzi vocea calda vorbind-mi. Chiar daca sunt la servici e bine ca pot sa ma bucur de prezenta lui miraculoasa si de melodiile lui iubite. Cu cat il gasesc mai mult in media, cu atat stiu ca binele si frumosul a inceput sa atarne mai greu in balanta vietii noastre muzicale si de zi cu zi, pentru ca de fapt muzica exprima normalitatea, nazuintele si nivelul de civilizatie la care am ajuns!
Mai avem o speranta
!" (Daniela Crisan - Bucuresti.)

=================

" Iti multumesc OVIDIU , pentru clipa fericita pe care am trait-o , eu , atunci cand ne-am cunoscut si te-am imbratisat aici la Braila ,,, atunci intreaga mea viata s-a schimbat . Mi-ai readus speranta si iubirea in ''sufletul meu pierdut'' .. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca existi tu si muzica ta care ma alinta si ma face fericita in fiecare zi . Multa sanatate iti doresc si vacanta frumoasa!"(Mirela Chivu, Braila .)

==================

"Iasiul ii astepta cu mare drag pe Ovidiu Komornyik si Angela Similea cat mai curand... Si ii doresc multa sanatate si mult succes la Piatra Neamt pe 10 iulie!"
(Loredana - Iasi)

================

"Muzica lui Ovidiu Komornyik este creata din suflet pentru suflet, artistul se adreseaza atat de frumos fanilor sai romantici precum el insusi si ... mesajul sau ajunge atat de bine la public, deoarece are acest har de la Dumnezeu sa daruiasca fericire in inimile atator oameni." (Cristina)

================

Probabil v-ati dat seama ca mesajele de mai sus apartin FanClubului artistului, care a adresat si urmatorul mesaj deosebit tot artistului lor de suflet, in cadrul acestei emisiuni:

Steaua noastră magică - OVIDIU KOMORNYIK

"Un artist este asemeni unui brad care rămâne veşnic verde, care ne bucura cu mireasma să îmbietoare în orice sezon.
El, Artistul este sursa de energie în viaţa noastră de zi cu zi, soarele care ne încălzeşte sufletele uneori plictisite sau obosite de toate cele, aşadar ARTISTUL este OMUL care ne bucură în fiecare clipă şi steaua care străluceşte continuu pentru noi şi îl simţim atât de aproape, asemenea unui înger păzitor, pentru că înainte de a fi artist rămâne mereu acelaşi om minunat, STEAUA noastră magică, se numeşte OVIDIU Komornyik.
Iţi mulţumim OVIDIU pentru absolut tot!!Să ne trăieşti sănătos dragul nostru înger care ne dăruieşti atâtea comori prin vocea minunată cu care te-a înzestrat Bunul Dumnezeu
!!!"

( FanClub Ovidiu Komornyik)

=================

,, Bine ai venit Ovidiu in casele si sufletele noastre … ce bucurie sa te gasim la acest radio care ne bucura sufletul cu muzica romaneasca . Te saluta Anemona si fiul ei OVIDIU , care a fost botezat asa din dragoste pt muzica ta si pt ce reprezinti tu pt sufletul meu ..."- ANEMONA

Anemona este o adevarata fana Ovidiu Komornyik, care din dragoste pentru muzica lui Ovidiu Komornyik si-a botezat si bebelusul in varsta astazi de doar 8 luni, cu frumosul nume al idolului sau - Ovidiu.

Anemona, FanClubul Ovidiu Komornyik te felicita pentru aceasta frumoasa demonstratie de dragoste fata de muzica artistului ...!!!

===================

,, Pentru a inflori , o inima de artist are neaparat nevoie de caldura aprobarii si aprecierii noastre, chiar de stralucirea admiratiei. Muzica este graiul sufletului. Ea starneste in noi, nu instinctele, ci gandurile cele mai profunde. Cred ca muzica maestrului Ovidiu Komornic, insasi ne poate vindeca. Este ceva ce ne atinge pe toti… vom fi alaturi de el mereu. Adevaratii muzicieni si adevaratii fani raman impreuna pentru mult timp....''- MIHAELA GHEORGHE

====================

,, O viata intreaga vom fi alaturi de cantecul si de sufletul lor..o viata intreaga ii vom iubi..si-i vom purta pretutindeni in adancul sufletului nostru..sa ne traiasca..pentru ca avem nevoie de asemenea minuni pe pamant..ii iubim si ii asteptam sanatosi pe 10 iulie la Piatra neamt..sa ne bucuram sufletele si sa ne incantam privirile..Angela Similea & Ovidiu Komornyik ...''-GABRIELA COMAN

==================

"Ovidiu marele nostru ArT-ist, din nou suntem onorati de prezente deosebite la acest Radio minunat! Multumim Ovidiu, multumim Alexandra, nota 10 pentru ArT-isti !!! Radio ArT4U ~ ~ Vocea unui vis ... ~ ~ Click pe: www.radioart.ro/asculta.pls sau www.radiom4u.ro/asculta.pls sau pe site: www.radioart.ro sau www.radiom4u.ro "

(Robert ) - Radio ArT 4U

======================

,, OVIDIU E FACUT SA AIBE GLASUL DUIOS, SUFLETUL FRUMOS...E FACUT SA FIE ROMANTIC SI SA NE FACA SI PE NOI SA...VISAM.. ''- CRISTINA ELENA

===================

,, Fiecare dintre noi avem o poveste, ....poveste scrisa sau nescrisa a sufletului...Povesti asternute in goana condeiului care au fost scrise sau care doar au lasat urme in suflet.Muzica marelui artist Ovidiu Komorniyk este ptr multi dintre noi o poveste a sufletului in care fiecare se regaseste in numite momente din viata, si totodata este medicametul vietii .Si tot pe muzica marelui artist se unesc si se maresc familii, si cand spun asta vb despre "ovidiu bebe".Din dragoste pt muzica lui ovidiu exista si un bebe cu numele acesta, baietelul Anemonei, pe care o felicit pentru ingerasul ei .. ''- ELLA NATY - Radio ArT 4U

=====================

,, Ovidiu Komornik este un artist desavarsit... ador muzica lui ... ii doresc multa sanatate, putere de munca si numai impliniri pe plan profesional ...''- ALICE

======================

"Am urmarit emisiunea LIVE, pentru ca sunt conectat online cu Radio Art4U si am avut parte de un regal, dedicat lui cu Ovidiu. Dar de cate surprize nu am avut in ultima vreme din partea acestui post de radio. Sunt fericit ! Multumesc Ovidiu Komornyk, multumesc Alexandra, multumesc Radio Art4U !" (George Rapa)

===================

"Iubirea face imposibilul, posibil,.Viata este o calatorie... noi toti suntem niste calatori..."bieti pribegi prin aceasta lume",care fiecare ducem si purtam niste comori.Cea mai de pret comoara este muzica sufletului traita prin marii nostri artisti.Ovidiu Komorniyk, artistul care a cucerit si a patruns in inimile si caselebtuturor!!
Ideal ar fi sa adunam cat mai multe comori ..., prieteni adevarati ...si..., viata sa fie o armonie!!
!" - ELLA N.- Radio ArT 4U

==================

"O voce sublima!" (GEORGETA ROSU- Satu Mare)

================

"Minunat aceasta voce de aur!" (Jana - Bucuresti.)

==================

" Multumim pt colaborare si prietenie , fanclubului OVIDIU KOMORNIYK! "

(Alexandra -Radio ArT 4 U)

==================

Aceste mesaje sunt postate pe pagina neogen a Alexandrei - din echipa Radio ArT 4U http://beta.neogen.ro/audio/view/by/alexia_br/id/673763 cu mentiunea ca sunt si altele care urmeaza sa fie postate pe pagina.

=======================

FanClubul OVIDIU KOMORNYIK le multumeste tuturor pentru gandurile frumoase adresate artistului nostru de suflet, care ne face viata mai frumoasa prin muzica sa!!!

Felicitari dragul nostru artist, felicitari ca daruiesti atata fericire in inimile celorlalti si meriti toata pretuirea si recunostinta din lume!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.