7 iunie 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea au fost invitatii lui Andrei Partos, vineri noapte in cadrul emisiunii "Psihologul muzical"

Asa cum se stiu prea bine cu siguranta fanii acestor doi artisti atat de iubiti de public, Ovidiu Komornyik si Angela Similea au iesit in top 3, cei mai iubiti invitati ai emisiunii, votati de catre ascultatorii "Psihologul muzical" 2008.

Foto preluata de pe pagina RRA:

http://www.romania-actualitati.ro/invitati_angela_similea_si_ovidiu_komornyik-14849

Dna. Angela Similea, nu a putut onora invitatia de a reveni in studio in 2009, asa ca revenit Vineri noapte impreuna cu al sau coleg si partener de scena, cu care a impartit de aceasta data si locul pe podium, Ovidiu Komornyik.

Asa cum a declarat dl.Andrei Partos, in articolul postat pe site-ul RRA referitor la aceasta editie, emisiunea a fost un deplin succes, s-au primit peste 210 mesaje din partea ascultatorilor, cu diverse preferinte si sugestii.

Cei care au ascultat online emisiunea au avus sansa sa ii si vada pe invitati pe webcamul din studio-ul emisiunii.

S-a discutat despre proiectele acestor doi artisti care vor urma:

  • continuarea turneului "De dragul tau" in zona Moldovei....(vom anunta locatii exacte imediat ce le vom cunoaste)
  • Cresterea numarului standurilor OK la nivel national, respectiv prin inmultirea punctelor de vanzare pentru colectia de parfumuri lansate de Ovidiu Komornyik "Ok Perfovo" si respectiv albumele produse de Ovo Music, in mall-urile din Timisoara, Iasi, Suceava, Cluj.... (Mai multe detalii despre standurile actuale,la categoria OK Perfovo).
  • Lansarea unui nou album solo al dnei.Angela Similea
  • Urmat de lansarea unui nou album de duete Ovidiu Komornyik si Angela Similea


Pentru a afla si celelalte subiecte discutate in emisiune, puteti asculta inregistrarea emisiunii pe site-ul Radio Romania Actualitati:

http://www.romania-actualitati.ro/invitati_angela_similea_si_ovidiu_komornyik-14849



Felicitari Ovidiu Komornyik!Felicitari dnei.Angela Similea!!

Multumiri dlui.Andrei Partos ca ne-a acordat sansa sa ne bucuram de o noapte alba minunata petrecuta in compania acestor doi mari si minunati artisti!!

FanClub Ovidiu Komornyik

2 comentarii:

  1. Foarte frumoasa emisiunea!Am ascultat si eu pe site acum si mi-a placut.Bravo Ovidiu si Angelei, succes mult!!
    Cat despre blog, bravo fanclubului Ovidiu Comornic pentru hotararea cu care isi promoveaza idolul,cred ca este cel mai promovat artist de fanii sai.Succes si voua si sa ramaneti mereu devotati!

    RăspundețiȘtergere
  2. FanClubul Ovidiu Komornyik va multumeste frumos pentru gandurile de apreciere adresate atat artistului nostru de suflet..Ovidiu Komornyik cat si noua. Nu facem nimic mai mult..decat sa ii fim recunoscatori asa cum putem pentru ceea ce ne daruieste prin muzica sa!Va multumim.

    FanClub Ovidiu Komornyik

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.