21 iunie 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea au fost invitatii editiei speciale "Sa v-amintiti duminica" din 20 iunie 2010

Corina Chiriac a avut o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" in 20 iunie 2010, editie dedicata acestor doi artisti atat de iubiti de public: Ovidiu Komornyik si Angela Similea.
Editia i-a fost dedicata doamnei Angela Similea pentru aniversarea celor 40 de ani de activitate muzicala.


Cu aceasta ocazie telespectatorii emisiunii au aflat ca Ovidiu Komornyik - colegul si totodata producatorul artistei va organiza in aceasta toamna un spectacol aniversar la Sala Palatului, pentru cei 40 de ani de cariera impliniti de Angela Similea.

Ei au fost invitatii Corinei Chiriac in cadrul acestei editii de sarbatoare, dar la randul lor cei doi artisti au avut invitati atat din randul colegilor (Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Aurel Tamas si Gabriel Cotabita) ..dar si o mica parte din fanii care le sunt alaturi neconditionat si le ofera sustinerea lor in semn de recunostinta pentru ceea ce acestia le daruiesc prin muzica.

Inainte de a publica inregistrari cu interpretarile duetelor lor ce se regasesc pe albumul "De dragul tau", dorim sa ii multumim f. mult lui Cristi Banu pentru inregistrarea pusa la dispozitie.

Vizionare placuta sa aveti dragii nostri!


























Celor care doresc sa vizioneze si alte inregistrari din aparitiile tv si concertele acestor doi mari artisti - Ovidiu Komornyik si Angela Similea, ii invitam sa acceseze canalul de youtube dedicat lui Ovidiu Komornyik, administrat de fanclubul sau: http://www.youtube.com/user/ovidiomania


Felicitari Angelei Similea si lui Ovidiu Komornyik! Va iubim! Felicitari Ok Band si nu in ultimul rand felicitari depline doamnei Corina Chiriac pentru promovarea valorilor muzicii romanesti si minunata emisiune cu care ne incanta duminicile!Multumim ca ati ales sa ne bucurati in aceasta editie cu acesti artisti speciali.

FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.