26 iunie 2010

Ganduri frumoase pentru Ovidiu Komornyik din partea Alexandrei si a colegilor sai de la Radio ArT4U

“Viata de ArT- ist …

Sunt artişti, noaptea veseli, ziua trişti, care se simt cel mai bine pe scenă, acolo unde începe şi se sfârşeşte lumea lor, acolo unde sunt iubiţi, aplaudaţi şi doriţi.

Oameni ca şi noi, făcuţi pentru a ne dărui cu fiecare cântec, cu fiecare clipă, cu fiecare secundă, sufletul lor drag. Nu o dată m-am întrebat ce este în sufletul unui artist atunci când o sală întreagă cântă, aplaudă şi vibrează împreună cu ei. Desigur răspunsul la această întrebare doar ei îl pot da. De aceea trebuie să-i primim cu dragoste şi cu admiraţie şi să le răspundem cu aceeaşi iubire din suflet cu care ei ne înconjoară de fiecare dată la fiecare apariţie.

Ovidiu Komornyk ….. De fiecare dată , îmi vine să strig : locul 1, locul 1, e cel mai bun cantec pe care l-ai oferit până acum , mereu ultimul e cel mai bun , mereu toate câte sunt ale tale – clasice sau albe – versurile , sunt cele mai bune în cruda , neîndurătoarea vină de-a fi ucis şi a ucide . Căci ne ucizi de fiecare dată , cu ultimul cantec , cu viaţa toată în care mori de drag de roşul ce-ţi curge din capilarele fiecărui accord dăruit nouă spre a decide dacă ne lăsăm ucişi sau pe tine lăsându-te ucisă – la rându-ţi – cu mândrie.
Ei , da, e o mândrie studiată în cantecul sufletului tău , pe care-l vedem cu toţii prin voal de veşnică mireasă dar tocmai mândria , ea nu ne lasă să ţi-l atingem .E-un perete de cleştar între tine -poeta- şi noi , spectatorii … pe care-i ridici spre-a te întregi pe tine , nefiindu-ţi îndeajuns, totuşi , niciodată
….”

Alexandra & Radio ArT4U

===========================

Fanclubul Ovidiu Komornyik ii multumeste Alexandrei pentru acest frumos mesaj, pentru gandurile sale de apreciere la adresa artistului nostru de suflet.

Mesajul il puteti gasi la articolul care contine interviul luat de Radio Art4u celor doi artisti ai Casei de productie Ovo Music – Angela Similea si Gabriel Dorobantu.

http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/2010/06/18/interviuri-acordate-de-catre-angela-similea-si-gabriel-dorobantu-pentru-radio-art4u/#comments


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.