30 iunie 2010

Videoclipul “Iarta-ma” care a reprezentat genericul serialului “Fetele marinarului” se bucura in continuare de un numar record de vizionari pe youtube

Melodia "Iarta-ma", care a asigurat coloana sonora a genericului serialului "Fetele marinarului" se bucura de un real succes, dovada fiind numarul record de vizionari pe youtube, a postarilor cu acest videoclip, care era difuzat pe Antena 1, inainte cu cateva zile ca serialul sa inceapa.

Chiar daca a trecut un an de cand s-a incheiat difuzarea acestui film serial, videoclipul se bucura in continuare de un mare succes prin numarul foarte mare de vizionari.

Pe canalul de youtube "lyoness1980" , piesa "Iarta-ma" care a reprezentat genericul serialului "Fetele marinarului", interpretata de catre binecunoscutul artist Ovidiu Komornyik a ajuns la un numar de 64.000 de vizionari, pe canalul altui utilizator youtube "liviupld" acest videoclip a depasit 153.000 de vizionari, iar userul "paminotu" are 67.000 de vizionari la acelasi clip.

Mai adunam si celelalte postari ale videoclipului?Credem ca cifrele de mai sus deja demonstreaza succesul imens de care se bucura artistul prin creatiile sale atat de deosebite, cu care ajunge la sufletul publicului de toate varstele.

Felicitari artistului nostru drag, din tot sufletul!Felicitari Ovidiu Komornyik pentru toate creatiile tale muzicale minunate cu care ne incalzesti sufletele noastre si ale tuturor celor care se bucura de muzica ta!! Felicitari pentru ca stii sa daruiesti fericire celor din jurul tau atat de frumos!!

Iti multumim tie si Bunului Dumnezeu ca existi si ne faci viata mai frumoasa prin muzica ta!!!

FanClub Ovidiu Komornyik




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.