10 iunie 2010

In 20 iunie, National Tv va transmite o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" dedicata lui Ovidiu Komornyik si Angelei Similea

In 20 iunie, National Tv va transmite o editie speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica".

Aceasta emisiune este dedicata unui duet de exceptie din muzica romaneasca, respectiv unor artisti minunati cum sunt OVIDIU Komornyik si ANGELA Similea.

Cei care i-a acompaniat pe acesti doi mari artisti, pe parcursul intregii emisiunii in interpretarea frumoaselor melodii care se regasesc pe albumul lor de duete "De dragul tau", este binecunoscuta trupa a lui Ovidiu Komornyik, "OK BAND."

Ei au fost invitatii principali ai emisiunii, care la randul lor au avut invitati atat din randul colegilor de breasla, artisti precum: Aurel Tamas, Gabriel Dorobantu, Gabriel Cotabita si Adrian Daminescu ..dar si din randul oamenilor obisnuiti, respectiv cativa dintre fanii Ovidiu Komornyik si Angela Similea, reuniti pentru a demonstra inca o data devotamentul cu care isi sustin neconditionat idolii.

Va atasam cu drag doua fotografii de la finalul filmarii sperand ca v-am convins sa vizionati cu drag aceasta emisiune, pe care noi deja..o asteptam cu nerabdare.


Nu va dezvaluim decat ca a fost o dupa-amiaza minunata pentru care dorim sa multumim tuturor care ne-au acordat aceasta onoare sa fim acolo: Dnei.Florentina Satmari,dnelor. Corina Chiriac si Angela Similea si nu in ultimul rand artistului nostru de suflet - OVIDIU Komornyik.

Va fi o emisiune de exceptie!!Sa nu uitati: 20 IUNIE, National tv, ora 13:30. VIIZONARE PLACUTA!

Dana si Nicole,

FanClub Ovidiu Komornyik


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.