1 februarie 2010

Pas cu pas - strategia pregatirii surprizei pentru ziua lui Ovidiu Komornyik de catre FanClubul sau

Sfarsit de Noiembrie - Realizam ca in mai putin de 2 luni venea ziua de nastere a lui Ovidiu K. si incepem sa ne consultam pentru surpriza pe care doream sa o pregatim pentru Ovidiu. Ne anuntam prin intermediul e-mailurilor si verificam raspunsurile celor care doresc sa colaboreze si in ce masura…

Decembrie – apar primele idei, propuneri...

Initial lista a fost lunga si treptat am inceput sa eliminam pentru a ramane la alegerea celui mai special cadou pentru artistul nostru drag – Ovidiu Komornyik.
Prima idee a fost o carte si un trofeu, ambele personalizate evident…dar dupa ele au urmat si alte idei, insa acestea fiind cele mai speciale au ramas in picioare.
Incepem sa ne interesam pentru atat pentru carte cat si pentru trofeu, asta inca din luna Decembrie 2009, tipografiile accepta sa ne serveasca dar cu conditia sa comandam tiraj mare… Ups.. ce sa facem cu ele? Noi doream doar una pentru el…asa ca a picat aceasta idee.
Cautam prin magazine de cadouri personalizate, sunt cateva idei de obiecte personalizate dar nu ce doream noi, stiu ..suntem pretentioase.., cautam si pe internet, verificam toate site-urile posibile care se ocupa cu asa ceva… si aici ne este greu sa ne hotaram nu eram prea multumite de oferta.

In cele din urma, dupa seri la rand de consultari prin telefon si e-mail intre noi fetele care am decis sa pregatim aceasta surpriza, ne gandim la o varianta care ramane secreta caci nu dorim sa vindem si altora pontul nostru.
Ne apucam sa adunam textul pentru carte, alegem cele mai deosebite ganduri de pe blogul dedicat lui Ovidiu Komornyik in cele 11 luni de existenta - Februarie – Decembrie.
Fetele scriu niste ganduri..mai mult sau mai putin fiecare..cum au preferat, totodata …adunam o scurta poveste despre FanClubul Ovidiu Komornyik inca de la infiintare pana in prezent. Prima poveste relatata de Dumi – initiatoarea FanClubului, iar a doua - o alta poveste scrisa in viziunea lui Nicole.

Trec si sarbatorile si ne trezim ca ajungem in Ianuarie 2010, deja incepem sa ne ingrijoram ca nu vom avea timp, deoarece stiam ca imediat dupa Anul Nou vom incepe Sesiunea de Examene – cele care suntem studente, unele dintre noi pe deasupra avem si serviciu…
Vorbeam aproape in fiecare seara…pe aceasta tema, minute in sir fie telefonic fie prin intermediul internetului (e-mail sau messenger..) si se pare ca spiritul de echipa ce ne uneste pentru a ii fi aproape lui Ovidiu Komornyik a fost cel care ne-a ajutat si de aceasta data.
Numaram zilele…, daca ziua lui este pe 29 Ianuarie, calculam in asa fel ca sa avem cartea cel tarziu pe 25 Ianuarie, sa lasam o marja de eroare de 3-4 zile.

Ne punem serios pe treaba in ceea ce priveste scrierea cartii, adunatul articolelor, adaugarea diacriticelor apoi.. de… trebuia sa fie o carte in adevaratul sens al cuvantului, doar suntem ambitioase si nu acceptam jumatati de masura…dar chiar si asa ..se pare ca nu am reusit sa atingem poate chiar perfectiunea..cum ne-am fi dorit.

In perioada 10-15 Ianuarie, articolele se aduna, unele mai vechi, proprii ganduri – amintiri pastrate pe blog, altele noi, ganduri care demonstreaza sentimentele noastre de apreciere, recunostinta si respect fara de Ovidiu Komornyik si muzica sa minunata.
Intr-o singura noapte aproape…toate sunt asezate intr-o ordine logica, gen pe capitole si totul e aproape gata.

Am uitat sa mentionam ca in perioada 7-15 Ianuarie apelam la sursele de ajutor, mai exact la complici pentru a aduna mesaje din partea personalitatilor, pentru Ovidiu Komornyik.(jurnalisti de radio, televiziune si colegii sai de breasla- cativa artisti pe care am reusit sa ii contactam.).Le multumim din suflet pe aceasta cale inca o data cu profunda recunostinta pentru amabilitatea cu care au colaborat, ceea ce ne determina sa avem incredere poate si alta data in ei, caci ne-au demonstrat cat de deschisi si totodata uniti sunt spre deosebire de multi “artisti” mai recent lansati.

Putin dupa jumatatea lunii toate articolele sunt stranse intr-un folder, frumos ordonate si astfel se face comanda, dar cu mentiunea ca cel tarziu pe 24 Ianuarie sa fie gata, mentiune de care spre norocul nostru s-a tinut cont si cartea a ajuns la destinatia celeii care facuse comanda chiar in data de 22 Ianuarie.

In perioada cat cartea era in procesare s-a comandat si un trofeu personalizat de sticla acrilica pentru artistul nostru de suflet – Ovidiu Komornyik. Cum ce trofeu? Ce se putea altceva..decat un trofeu care sa simbolizeze ceea ce el reprezinta pentru noi , ca este numarul 1, mesaj folosit si la inscriptionarea pe trofeu “Pentru cel care este numarul 1 in muzica sufletelor noastre” – semnat FanClub Ovidiu Komornyik.
In weekendul 23- 24 Ianuarie eram in posesia acestor doua obiecte atat de speciale, achizitionate pentru a ii face o surpriza pe merit lui Ovidiu..Dar…lipsea ceva…. felicitarea adica.Incepem sa cautam o felicitare, neaparat cu tema muzicala, asa ca nu era tocmai simplu…dar si de aceasta data norocul a fost de partea noastra.

Odata ce totul era pregatit asteptam cu emotie ziua speciala de Vineri 29 Ianuarie in care sa ii putem darui lui Ovidiu aceasta frumoasa surpriza in care am pus atata suflet doar pentru a ii demonstra lui inca o data originalitatea care ne caracterizeaza si respectul, aprecierea , recunostinta si devotamentul care il purtam pentru El – Artistul si Omul care este in spatele acestui nume deosebit – Ovidiu Komornyik.

In aceste ultime zile ne-am tot consultat cine sa mearga la Ovo Music – Studioul sau de Productie pentru a ii face aceasta surpriza deosebita si in cele din urma au ajuns Dana si respectiv Nicole, fiind singurele carora timpul le-a permis sa rezerve aceasta intalnire frumoasa.

Mulţumim complicilor, care ne-au ajutat în realizarea acestei frumoase surprize: Diana Lazarescu (asistenta lui Ovidiu K.), Simona Duţescu, Ioanei Matfeev, Selena – administrator forum NewLady, jurnaliştilor şi artiştilor:

Titus Andrei Andrei Partoş, Simona Gherghe, Tatiana Solomon, Dan Negru, Zoia Alecu, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir, Angela Similea, Gabriel Dorobanţu, Ella şi Cornel Verban, Adrian Enache şi Adrian Daminescu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.