29 ianuarie 2010

Ovidiu Komornyik împlineşte astăzi 41 de ani

Îndrăgitul interpret şi compozitor Ovidiu Komornyik împlineşte astăzi 41 de ani şi a declarat, cu această ocazie, că îşi doreşte să facă şi în continuare "lucruri frumoase" pentru publicul din România.



"Acum România trece printr-o perioadă un pic mai dificilă. Sperăm să vină vremuri mai bune şi să putem să facem lucruri frumoase, fiindcă publicul românesc are nevoie de hrană spirituală, mai ales în situaţia în care ne aflăm, marea majoritate dintre noi trăim clipele grele pe care le ştim cu toţii", a spus Ovidiu Komornyik.
Compozitorul a adăugat că îşi doreşte ca împreună cu Angela Similea să finalizeze un nou album pe care să-l scoată în primăvară.
"Acum pregătesc, împreună cu Angela Similea, mai multe melodii care vor completa un album drag nouă şi care vrem să apară în primăvara acestui an", a declarat Komornyik.
Ovidiu Komorniyk s-a născut pe 29 ianuarie 1969, în municipiul Dej, judeţul Cluj.
El a debutat în activitatea muzicală în 1988, fiind angajat la Teatrul de Revistă din Deva ca solist vocal. În 1990, a participat la Festivalul de la Mamaia, unde a urcat pe scena laureaţilor alături de Laura Stoica, iar în 1991, a primit Premiul Festivalului Internaţional Bucureşti la secţiunea "Interpretare".
Primul album semnat Ovidiu Komornyik a fost lansat în 1998, fiind intitulat "Te iubesc tot mai mult", conţinând piese compuse de Dan Teodorescu, Dumitru Lupu, Dragoş Docan


sursa articol: Libertatea.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.