28 ianuarie 2010

La mulţi ani Ovidiu Komornyik! Te iubim si iti multumim pentru tot ce ne daruiesti prin muzica ta!

29 Ianuarie, o zi atât de specială pentru noi, deoarece este ziua de naştere a dragului nostru artist preferat Ovidiu Komornyik.




Ne bucurăm şi ne simţim complet onorate că avem ocazia să sărbătorim din suflet această zi atât de specială pentru tine dragă Ovidiu.


Astăzi, când în frumosul buchet al vieţii tale a înflorit încă un trandafir, îţi dorim din inimă ca acesta să îţi aducă multă sănătate, noroc, fericire, linişte sufletească, multă, multă inspiraţie în creaţiile tale muzicale atât de minunate, care aduc atâta fericire tuturor celor ce îţi iubesc muzică, să realizezi tot ceea ce îţi propui, să te bucuri numai de împliniri pe toate planurile.





Fie ca Bunul Dumnezeu să îţi călăuzească fiecare pas în viaţă şi să te bucuri de tot ce e mai bun şi mai frumos pe lume.





Să ai în jurul tău numai oameni minunaţi, pe măsură valorii tale deosebite şi a sufletului tău atât de mare, să te bucuri de prieteni adevăraţi şi la fiecare apariţie publică să trăieşti din plin sincerele sentimente de admiraţie pe care ţi le poate oferi publicul tău care îţi este recunoscător pentru tot ceea ce le dăruieşti şi îţi mulţumeşte prin ropote de aplauze.
La mulţi ani, Ovidiu Komornyik!
Să ne trăieşti steaua noastră magică!!!


Te iubim şi îţi mulţumim pentru că exişti, datorită ţie viaţa noastră este mai frumoasă!

Cu profund respect şi adâncă preţuire,
semnează cu drag, din inimă

FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.