28 ianuarie 2010

Anastasia Lazariuc a fost invitata la "Psihologul muzical" vineri 22/23.Ianuarie 2010


Anastasia Lazariuc, artista a Casei de Productie Ovo Music, a fost invitata vinerea trecuta, in noaptea de 22 spre 23 Ianuarie in emisiunea "Psihologul muzical", la Radio Romania Actualitati, emisiune realizata de binecunoscutul Om de Radio - Andrei Partos.

Artista a intrat in studioul "Psihologul muzical" la ora 1:00, a stat timp de trei ore si si-a promovat noul sau album "Dor de mama", produs de Ovo Music, Casa de Productie a lui Ovidiu Komornyik.

"Au fost şi piese din trecut, comentarii, amintiri. Am primit peste 200 mesaje din ţară, dar şi din Republica Moldova, Grecia, Canada, SUA sau Germania.  .." mentioneaza Andrei Partos pe pagina Radio Romania Actualitati, unde puteti gasi si inregistrarea emisiunii.

Daca o indragiti pe Anastasia Lazariuc,daca ii iubiti muzica si doriti sa aflati mai multe despre ea, nu ezitati sa ascultati cele trei ore din emisiune, in care artista a fost prezenta si a raspuns tuturor mesajelor din partea ascultatorilor si forumistilor emisiunii "Psihologul muzical".

Inregistrarea o gasiti aici : http://www.romania-actualitati.ro/invitate_tasha_rodriguez_si_anastasia_lazariuc-8925 

prima ora a fost invitata Tasha Rodriguez  si urmatoarele trei ore i-au apartinut Anastasiei.

Multumim domnului Andrei Partos pentru ca ne-a acordat si de aceasta data ocazia sa ne bucuram de prezenta in studioul sau a unei artiste atat de iubite de publicul roman si nu numai.


Fotografia e preluata de pe pagina unde gasiti si inregistrarea emisiunii: http://www.romania-actualitati.ro/invitate_tasha_rodriguez_si_anastasia_lazariuc-8925 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.