4 ianuarie 2010

Ovidiu Komornyik este inscris cu doua piese in "Gala Lunilor 2009" la Top Romanesc - Radio Romania Actualitati

Bine v-am regasit dragilor!
Anul Nou incepe tot cu muzica lui Ovidiu Komornyik, cum nici nu se putea altfel.

Va aducem vesti noi, bune speram noi.


Emisiunea "Top Romanesc", difuzata la Radio Romania Actualitati, prezentata de binecunoscutul Om de Radio - Titus Andrei, a ajuns si la "Gala Lunilor 2009".

Gala Lunilor 2009 este reprezentata de piesele care au ocupat cele mai bune pozitii la Top Romanesc de-a lungul anului trecut.

In acest top final "Gala Lunilor 2009" Ovidiu Komornyik este inscris cu doua melodii:

  • duetul cu Angela Similea - "De dragul tau"

si

  • piesa "Iarta-ma"

care a asigurat coloana sonora a serialului de succes difuzat de Antena 1 "Fetele marinarului", melodie care a fost lansata pe cel mai nou album, semnat Ovidiu Komornyik - "Iarta-ma, daca ti-e dor", aparut in Mai 2009(.. cei care nu il aveti il puteti achizitiona deja din magazine).

Puteti oferi suportul vostru pentru acest top, votand piesele interpretate de catre Ovidiu Komornyik, dar trebuie sa alegeti una dintre ele, in sondajul postat pe blogul emisiunii Top Romanesc: http://slagartop.wordpress.com sau prin scrisori sau e-mailuri la adresa topromanesc2009@gmail.com sau str. General Berthelot nr. 62-64 Bucureşti, pentru Titus Andrei.
Mentionam ca voturile transmise pe email sau prin scrisori sunt luate în considerare de catre echipa Top Romanesc numai daca le trimiteţi clasamentele voastre cu toate melodiile propuse in topul postat pe blogul emisiunii Top Romanesc: http://slagartop.wordpress.com/.

sursa: http://slagartop.wordpress.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.