1 februarie 2010

29 Ianuarie o zi speciala pentru Ovidiu Komornyik, dar si pentru FanClubul sau. Am fost si de aceasta data aproape...

ineri 29 Ianuarie 2010 Ovidiu Komornyik a implinit frumoasa varsta de 41 ani.Artistul totodata in acest an implineste 20 de ani de cariera, asa ca avem onoarea sa declaram ca ne simtim onorate sa ii fim "aproape". 

Astfel ca in numele FanClubului Ovidiu Komornyik ne-am prezentat doua dintre noi la studioul Ovo Music pentru a ii darui lui Ovidiu surpriza pregatita cu atata suflet din timp, pentru aceasta zi speciala asteptata de noi cu drag.

Placut surprins speram noi ..de aceasta vizita probabil neasteptata, Ovidiu a deschis cu placere cadoul si astfel a avut onoarea sa primeasca prima sa carte personalizata, care a fost lucrata cu drag din suflet doar pentru el.

Cartea "Ovidiu Komornyik - Ganduri de Fanclub" este prima carte scrisa care ii este dedicata in totalitate, personalizata cu fotografia sa pe fiecare pagina, foarte frumos lucrata(inramata) si continand ganduri sincere..ale fetelor din FanClub care au colaborat pentru realizarea acestui dar pretios.Tot cu aceasta ocazie speciala, aniversarea zilei sale de nastere - Ovidiu a primit si trofeul "No.1" care ii demonstreaza cat este de pretuit de catre Fanclubul sau.
Mesajul inscriptionat pe acest trofeu fiind "Pentru cel care este numarul 1 in muzica sufletelor noastre", semnat de catre FanClub Ovidiu Komornyik.

Suntem foarte bucuroase ca am reusit sa finalizam cu succes acest plan deosebit.
Dorim sa multumim tuturor complicilor nostri si in mod deosebit ii multumim pentru colaborare Dianei Lazarescu - asistenta lui Ovidiu pentru amabilitatea cu care ne-a ajutat in realizarea acestei surprize.
Un slide cu fotografii de la aceasta sarbatoare speciala!!


FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.