10 februarie 2010

Ovo Music şi Revista Felicia vă oferă Joi 11 Februarie albumul "Fărâme de tandreţe" - Gabriel Cotabiţă

Din 11 februarie, Revista Felicia şi Casa de discuri Ovo Music vă dăruiesc “Fărâme de tandreţe”, o minunată selecţie de cântece de dragoste marca Gabriel Cotabiţă.


Albumul include şlagărele care l-au făcut celebru pe Gabriel Cotabiţă - “Domnişoară nu pleca”, “Prizonier”, “Nu-ţi spun adio”, dar şi melodii care nu au fost niciodată imprimate pe un disc, cum ar fi “Balada timidului etern”, a lui Andrei Kerestely, cu care a câştigat trofeul Mamaia în 1998. Melodia ce defineşte discul este o variantă reorchestrată a altui şlagăr extraordinar lansat de Cotabiţă, “Prima iubire şi ultima” a lui Horia Moculescu“.

Am dat la o parte poveştile despre “despărţire”, cele încărcate cu prea multă durere, cele despre singurătate şi multe altele...şi aşa a rămas ceea ce veţi asculta! Nu vă pot pune la dispoziţie toată tandreţea mea, tot ce am putut să vă dau sunt doar “fărâme de tandreţe! Pentru a o întregi, mai rămâne să adăugaţi şi ceva din voi“, este îndemnul adresat de Gabriel Cotabiţă cititorilor Revistei Felicia.


Pachetul revista + CD “Fărâme de tandreţe” este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 11 februarie (numarul 184) a revistei Felicia.

Sursa articol: Revista Felicia

.......................................................................................................................................

Va reamintim ca Vineri 12 Februarie 2010, ora 18:30 - Gabriel Cotabita isi va lansa albumul "Farame de tandrete" la Galeria Esplanada - Cora Pantelimon din Bucuresti.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.