1 februarie 2010

La multi ani OvidioMania!Acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik implineste astazi 1an.

Se pare ca suntem intr-o frumoasa perioada a aniversarilor.Pe 29 Ianuarie a fost un dublu eveniment deosebit: ziua de nastere a lui Ovidiu K. si implinirea unui an de "OvidioMania".

Dar, iata ca aniversarile continua pe acest blog.Dragii nostri, vizitatori mai mult sau mai putin fideli ai acestui blog..avem placerea sa impartasim cu voi bucuria unui an de blog.

Astazi acest blog implineste 1 an.Un an de ganduri adunate cu drag din suflet de fan pentru Ovidiu Komornyik.

Un an de povesti si amintiri relatate cu mari emotii, dar care si-au gasit locul aici, un an de activitate online pentru a oferi si celorlalti care iubesc muzica lui Ovidiu Komornyik sa se bucure de noutatile care le aducem aici ori de cate ori avem ocazia despre artistul nostru drag.

La multi ani bloguletul nostru drag, cel care ne-a ascultat toate gandurile si povestile si le pastreaza cu atata grija.La multi ani Ovidiu Komornyik si FanClubului sau si sa va bucurati mult timp inainte unii de altii.

Multumim tuturor celor care ne viziteaza aceasta pagina din dorinta de a afla noutati despre Ovidiu Komornyik si artistii Casei sale de productie, constatam cu placere ca sunteti tot mai multi cei care reveniti cu drag pe aceasta pagina, ceea ce ne bucura enorm.Multumim.

LA MULTI ANI, OvidioMania!!!




FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.