16 februarie 2010

Ovidiu Komornyik invitat la "Portret de vedeta "- Radio National Fm si National 24 Plus

Astazi 16 Februarie, Ovidiu Komornyik a fost invitatul emisiunii "Portret de vedeta".

S-a mentionat in cadrul emisiunii ca Ovidiu este un invitat foarte cerut in emisiune, acesta fiind si Omul care ii ajuta foarte mult cu muzica..

Artistul a declarat ca este incantat sa ofere sprijinul sau postului de Radio National Fm, cu discurile artistilor romani pe care ii lanseaza si promoveaza.

Emisiunea a inceput cu o scurta introducere biografica a artistului, amintindu-se de primele sale participari la diverse festivaluri si Marele debut la Festivalul Mamaia''90, debut care a avut loc in acelasi timp cu alti mari artisti care au facut cariera.

Ovidiu a amintit de mutarea in Bucuresti, concursul sustinut cu succes la Athene Palace, plecarea in Italia si dorinta sa de a se stabili in Bucuresti.

Ovidiu a mentionat si de ideea sa de a renunta la muzica, din anii 1999, cand a dorit sa deschida o spalatorie auto, dar nu inainte de a lansa un album cu piese compuse de el, dar interpretate de alti mari artisti ai Romaniei, moment in care a lansat albumul "Te-am tradat"  pe care se regaseste si piesa cu acelasi nume, care i-a adus succesul atat de meritat msi l-a convins ca aceasta este vocatia lui.

El s-a declarat mandru de imnul nuntilor "Esti mireasa vietii mele", piesa care i-a consolidat cariera, melodie nascuta la scurt timp dupa "Te-am tradat" care este interpretata de public in concertele sale.

Referitor la relansarea numelor mari din muzica romanesca, la studioul sau de productie, Ovidiu a spus ca el doar i-a readus in atentia publicului, fiind vorba despre artisti care au facut istorie in muzica romaneasca.

Vanzarile albumelor marilor artisti in magazinele de specialitate se bucura de succes, publicul ii iubeste si isi doreste sa ii aiba in casele lor prin intermediul discurilor.

In cei 5 ani de zile, Ovidiu i-a adunat la Ovo Music pe o parte dintre cei mai iubiti artisti ai Romaniei, dand ca exemplu pe doamna Angela Similea alaturi de care lucreaza la un nou album de duete, album care va contine 10 piese si impreuna vor continua turneul de duete atat de mult asteptat de fanii ambilor artisti.

El a amintit si de faptul ca a incercat sa isi invete atat artistii sai cat si chiar fanclubul care ii poarta numele, sa fie unit, sa sprijine toti artistii care sunt promovati sub egida Ovo Music si sa inteleaga ca nu exista concurenta si orgoliu intre ei.

Despre turneul care urmeaza sa aiba loc incepand cu aceasta primavara, Ovidiu a mentionat ca va fi sustinut 100 % live  impreuna cu trupa sa, echipa formata din aproximativ 12 persoane pe scena.

Denis, realizatorul emisiunii a fost surprins mai mult decat placut de numarul mare de telefoane si de "chimia dintre artist si public" dupa cum a spus chiar acesta.

Ovidiu a spus si povestea piesei atat de iubite de public "Maria, Maria".Acesta trebuia sa mai aiba o piesa pe disc si era invitat la ziua unei prietene pe care o chema Maria, nefiind hotarat ce sa ii daruiasca, artistul i-a scris acesteia piesa cu acelasi nume.

La sfarsitul lunii aprilie, spera sa lanseze acest album de duete cu Angela Similea, un album asteptat de fanii ambilor artisti, lansare urmata de turneul de promovare.

Ovidiu a anuntat in premiera si de marea surpriza care o pregateste fanilor sai si nu numai.In aceasta primavara, la inceputul lunii Martie, lansarea parfumului "O.K", numele provenind de la "Ovidiu Komornyik", parfumul "O.K" fiind destinat atat femeilor cat si barbatilor, care se va comercializa in anumite puncte alaturi de muzica produsa de Ovo Music.

Au fost foarte multe telefoane primite in direct, din diferite zone ale tarii, toate insotite de mesaje foarte frumoase la adresa lui Ovidiu, astfel inca o data s-a demonstrat ca Ovidiu Komornyik este foarte iubit de public si apreciat pentru minunata sa activitate profesionala.

Felicitari Ovidiu, sincere felicitari din partea

FanClubului Ovidiu Komornyik.

  • Multumim echipei National Fm, pentru aceasta deosebita surpriza, de a il invita pe artistul nostru drag.

Un comentariu:

  1. Felicitari, Ovidiu pentru inegalabila ta prezenta in emisiunea de astazi!
    Excelenta participare, vocea ta curata ne-a incantat sufletele si astazi, iar muzica ta deosebita fost primita cu multa bucurie de inimile noastre.
    Omul are nevoie de muzica si de liniste sufleteasca…
    Viata fara muzica, fara poezie, fara echilibru nu este decat un mecanism uzat, scartaitor, sfasietor…
    Muzica ta ne ajuta sa fim mai buni , ne incarca sufletele cu bunatate , cu bucurie.
    Fie ca aceasta fericire pe care tu ne-o daruiesti in fiecare zi, sa se amplifice, sa se rasfranga si sa se intoarca la tine mai vie si mai bogata.
    Iti multumim , Ovidiu pentru tot ceea ce faci pentru noi si pentru sufletul nostru.
    Admiratia noastra este alaturi de tine, intotdeauna.
    Mult success in continuare si nu uita !
    Mergi inainte !
    E drumul tau!
    Fie ca el sa fie presarat numai cu reusite!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.