25 aprilie 2009

Muzica lui Ovidiu Komornyik - OAZA DE LINISTE

Imi dau seama cu parere de rau ca lumea in care traim se clatina tot mai mult…
In viata noastra , din pacate, stresul a devenit un element omniprezent. Incepem de dimineata, continuam la servici ( daca inca mai avem), suntem bombardati apoi la TV cu tot felul de stiri care ne infioara sufletele, continuam cu temele copiilor si pretentiile exagerate ale profesorilor, incercam sa ne facem in graba treburile gospodaresti iar noaptea asteptam sa adormim dupa ce eventual am inghitit un distonocalm.
E o primavara racoroasa si parca soarele uita sa incalzeasca floricelele care au rasarit optimist din pamant…
Privesc in jurul meu si analizez oamenii care trec pe langa mine. Figuri triste, ingrijorate de teama zilei de maine, lume grabita catre nimic, chipuri sterse si covarsite de griji.
Sunt zile cand inertia stresului ma determina sa ma contopesc cu multimea aceasta de oameni, dar din fericire reusesc sa ma regasesc de fiecare data, imi adun puterile, lupt si merg mai departe.
Daca luati o floare si o analizati in amanuntime va dati seama ca exista perfectiune…daca urmariti activitatea unui musuroi de furnici, va dati seama de eficacitatea si de rolul clar al fiecareia…daca analizati structura corpului uman , va dati seama ca suntem o uzina proiectata perfect.
De fapt asa ar trebui sa fim toti oamenii…perfecti, buni si altruisti. De aceea trebuie sa ne canalizam simturile catre tot ce este bun, drept si frumos. Numai asa putem invinge tot ce este rau si negativ.
In ciuda tuturor lucrurilor neplacute care tulbura viata si linistea noastra, eu pot spune fara ezitare ca am reusit sa-mi construiesc o oaza de liniste in care ma adapostesc in fiecare zi.
Oaza mea de liniste se numeste MUZICA LUI OVIDIU KOMORNYIK.In fiecare zi ma adancesc tot mai mult in aceasta lume a mea si ma simt bine. Glasul cald si odihnitor al Artistului imi da viata in fiecare zi.
Ovidiu Komornyik este pentru mine ,,EROUL MEU’’ . Il admir si il respect deoarece reprezinta din punctul meu de vedere ARTISTUL - EXEMPLU. Harul lui nativ are puterea de a transmite catre oameni, prin muzica ,o energie pozitiva cu care eu ma hranesc de fiecare data.
Sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce imi daruieste acest Om, neconditionat. As vrea sa am puterea sa-i multumesc si sa stiu cu adevarat ca gandurile mele bune ii sunt de folos !
Priviti o floare, respirati aerul primaverii, ascultati muzica lui Ovidiu Komornyik si va veti da seama ca viata este frumoasa !

Un comentariu:

  1. ALINA, nu pot decat sa iti multumesc pentru minunatele tale ganduri, care le aduci de fiecare data la adresa acestui artist care ne face viata mai frumoasa prin muzica sa.

    Ai dreptate, dupa o zi "aglomerata" sau poate si plictisitoare, nimic nu te poate relaxa mai bine decat muzica lui OVIDIU KOMORNYIK.

    Vocea sa calda, care ne incanta de fiecare data, reprezinta cel mai bun "balsam" muzical pentru suflet.

    ...Suntem niste norocoase ca avem onoarea sa ne bucuram de muzica acestui deosebit om caruia ii voi ramane mereu recunoscatoare!!

    Nu cred ca imi vor ajunge cuvintele sa ii pot exprima RESPECTUL,APRECIEREA si RECUNOSTINTA maxima ce ii voi purta pentru totdeauna lui Ovidiu Komornyik.

    MULTUMESC Alina pentru frumoasele tale cuvinte!! Multumesc ca ai ramas alaturi de noi si de Ovidiu!!
    MULTUMESC OVIDIU PENTRU TOT!!Ma rog Bunului Dumnezeu sa iti daruiasca sanatatea si puterea necesara sa incanti in continuare cati mai multi oameni care traiesc din plin muzica ta!!
    MII DE MULTUMIRI!!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.