15 aprilie 2009

Un zambet..un dar...un suflet






Luni seara, la Centrul Cultural Reduta a avut loc concertul de caritate oferit cu generozitate bolnavilor ingrijiti la Hospice Casa Sperantei in pragul Sarbatorilor de Pasti chiar de Angela Similea si Ovidiu Komorniyk.
Evenimentul a fost integral organizat prin grija a trei tinere studente: Diana Bjoza (studenta in anul II), Lavinia Burducea (studenta in anul I) si Iustina Niculescu (avocat, profeseaza in Bucuresti de 3 ani).
De ce? Fiindca au avut propriile experiente: au vazut persoane dragi chinuite de durere si abandonate familiei, care cu toata dragostea, sau tocmai fiindca familia este atat de afectata sufleteste face fata cu greu situatiei si suferia imreuna cu cel bolnav.
Sa invingem durerea este greu…
Dar fara tine este imposibil!
“Cele trei fete au inteles cum nu se poate mai bine mesajul Hospice Casa Sperantei si au dus pana la capat munca deloc usoara de organizare a unui concert. Dragostea , dedicarea si profesionalismul cu care au pornit la drum au deschis multe usi, si vorba aceea unde omul se straduieste si Dumnezeu ajuta!” a declarat Laura Iosub, manager pentru atragere de fonduri la Hospice Casa Sperantei.
Hospice Casa Sperantei MULTUMESTE artistilor si celor trei fete inimoase pentru acest minunat dar!. Evenimentul de luni seara nu numai ca a adus bucurie in inimile spectatorilor, nadejde pacientilor si membrilor echipei hospice prezenti in sala dar a adus fonduri in valoare de 11.000 ron care reprezinta costurile de internare a 6 copii, timp de o saptamana, in unitatea spital hospice unde primesc ingrijire 24 de ore din 24 timp in care parintii lor pot beneficia de cateva zile in care se pot reface dupa o indelungata perioada de ingrijire a copilului bolnav.
Angela Similea, Ovidiu Komorniyk, Diana, Lavinia si Iustina au devenit luni seara ambasadori ai cauzei Hospice Casa Sperantei. Nu putem decat sa ne bucuram ca avem alaturi de noi oameni atat de valorosi si sa le uram lor si tuturor celor ca ei multa sanatate si putere pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.
Multumim partenerilor care au contribuit la impecabila organizare a acestui spectacol: Consiliul Judetean Brasov, Centrul Cultural “Reduta”, Vila “Ţepeş”, Primaria Brasov si AroPalace, Transilvania Expres, Buna Ziua Brasov, Monitorul Expres, 7 Seri, Mix TV, Mix 2TV, Radio BV, Tex FM, Radio Tg Mures, Radio Gold FM, Ziare.ro, Brasovul.ro, Stiri Brasov.ro, Iubesc Brasovul.ro.
Multumim tuturor celor care lucreaza la Hospice Casa Sperantei cu atata dragoste si credinta, depasind orice bariere si facand sacrificii personale pentru a ramane la capataiul celor bolnavi. Merita toata recunostinta si sprijinul nostrum, al tuturor.
Hospice Casa Sperantei doreste tuturor sa se bucure de un Paste Luminat!

Laura Iosub

sursa articol: http://www.iubescbrasovul.ro

Multumim LAVINIEI pentru fotografii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.