1 aprilie 2009

Din gandurile unui spectator

Nu sunt critic muzical si nici critic literar...Eu sunt spectatorul obisnuit , omul simplu care asculta muzica, o scaneaza cu sufletul, o traieste cu inima si apoi...alpauda sau nu.
Spectatorul este criticul cel mai important pentru un artist. El este cel care il tine in garda tot timpul.
Convingerea mea este ca satisfactia totala a unui artist este sa se afle pe scena in fata unui public multumit, care aplauda admirativ, frenetic...
Ovidiu Komornyik este artistul care cunoaste acest sentiment. Publicul il iubeste, iar el simte acest lucru. Traieste cu satisfactia lucrului bine facut, iar acest fapt sunt convinsa ca ii induce o stare pozitiva de automultumire, care conteaza foarte mult pentru oricine.
Talentul, munca, abnegatia, renuntarile, sacrificiile , perseverenta , ambitia si dragostea pentru muzica si pentru public l-au dus pe Ovidiu Komornyik sus, pe culmea cea mai inalta a succesului.
Ii doresc sa ramana acelasi OM bun, modest , cald, prietenos, deschis catre comunicare si lipsit de infatuare.
Noi suntem aici, il sustinem neconditionat, aplaudam si-i multumim mereu!
Cercul acesta inchis ,, PUBLIC – ARTIST, ARTIST- PUBLIC ‘’ pastreaza in el tot ce este mai frumos in lume : admiratie, omenie si respect reciproc.
Publicul este reprezentat de oameni obisnuiti, modesti, iar eu il pot asemana cu o mica lumanare care reuseste sa faca oricand ceea ce nu poate face soarele : SA STRALUCEASCA NOAPTEA !
Tot respectul meu pentru aceasta stransa legatura ARTIST- PUBLIC !
FELICITARI !

Un comentariu:

  1. Foarte frumos Alina!!
    ..cum nici nu se poate altfel,cand este vorba sa ne exprimam gandurile, sentimentele.. fata de muzica lui Ovidiu.
    El, este artistul care ne-a dovedit mereu ca viata este mai frumoasa, datorita muzicii sale.Trebuie sa ii intelegi mesajul pentru a te putea bucura pe deplin de aceste comori muzicale semnate sub acelasi nume, solistul, compozitorul si inainte de toate omul deosebit care este Ovidiu Komornyik.
    Da, mereu il vom sustine si ii vom fi alaturi, cu recunostinta pentru absolut tot ceea ce face pentru fanii sai si chiar pentru toti iubitorii de muzica.
    Iti multumim Ovidiu din tot sufletul!! Multumesc asemenea Alina pentru colaborare si pentru toate gandurile tale frumoase la adresa fanclubului si totodata celui care ne-a unit - OVIDIU KOMORNYIK.

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.