1 aprilie 2009

Mica istorie a Fanclubului

Fanclubul Ovidiu Komornyik s-a "nascut" in anul 2003, in urma aparitiei numeroaselor videoclipuri de succes ale lui Ovidiu Komornyik pe posturile muzicale, clipuri ce i-au atras atentia lui Dumi- initiatoarea Fanclubului.


Ea era pe atunci o adolescenta de doar 14 ani din Chisinau, care l-a placut din primul moment cand i-a vizionat clipul si a luat hotararea sa ia legatura cu Ovidiu si sa fie cea care ii va face acestuia propriul fanclub.


Astfel i-a facut o pagina dedicata lui si a inceput sa ii "adune" fanii in acel loc minunat cunoscut si sub numele de guestbook al fanclubului, denumit de Ovidiu si "Castel fermecat".


Prima membra a Fanclubului a fost Dana Crisan, care a fost urmata de catre Nicole, Flora, Leoaica, Alexutza, Lori, Cecilia, Carmen,Cristina, Alina, Deea,Ana, Simona ...si alti admiratori ai muzicii lui Ovidiu Komornyik care s-au alaturat .(am incercat cu aproximatie sa enumar in ordinea in care s-au inscris fiecare, sa ma scuze daca am gresit cu ceva sau daca am omis pe cineva sa mentioneze..)


Membrele fanclubului au legat o stransa prietenie, fiind foarte unite si colaborand pentru a aduna cat mai multe persoane devotate artistului lor preferat.Ele au tinut legatura cu Ovidiu atat prin intermediul guestbookului fanclubului cat si prin e-mail.El le-a tinut la curent cu noutatile pe plan artistic iar ele au facut tot ce le-a stat in putere pentru a sustine si a promova pe internet si nu numai, numele idolului lor.


Intrucat fetele sunt din zone total diferite ale tarii si nu numai, a fost aproape imposibil o intalnire completa, dar ramane inca unul dintre planurile din viitorul apropiat.


De fiecare data cand solistul lor preferat, Ovidiu Komornyik a avut spectacole in orasele acestora, ele i-au fost alaturi, l-au sustinut si s-au bucurat sincer de muzica acestuia care le aduce atata fericire.


In urma concertului „De dragul tau” sustinut de catre Ovidiu Komornyik si Angela Similea la Sala Palatului din Bucuresti, vineri 30 Mai 2008, acestia s-au bucurat de un succes deplin, sala fiind ocupata in numar aproximativ de 3500 de persoane, printre ei aflandu-se si Dana, Nicole si Alina - venita din Campulung special pentru a se bucura de spectacol si la sfarsitul concertului l-a felicitat personal pe Ovidiu si in urma invitatiei acestuia s-a alaturat in fanclub.

Ii multumim Alinei si ne bucuram sa o avem printre noi.


Fanclubul i-a fost alaturi lui Ovidiu de cate ori au avut ocazia, participand si la unele evenimente(lansari) organizate de catre Ovo Music - casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik.


In Decembrie 2008 Ovo Music a lansat albumul Gabrielei Vranceanu Firea si Simonei Gherghe intitulat "Trandafiri de la Moldova".La aceasta lansare, de asemenea la acest eveniment deosebit a participat aproximativ 20% din Fanclubul Ovidiu Komornyik.


In Ianuarie 2009 fetele au primit din partea lui Ovidiu o veste deosebita, care le-a bucurat foarte mult.El este cel care interpreteaza melodia care va asigura coloana sonora de final al noului serial, difuzat de Antena 1 „Fiicele marinarului”. Melodia se numeste „Iarta-ma” si se bucura de un real succes”


In 29 Ianuarie 2009 doua dintre membrele fanclubului, respectiv Dana si Nicole, in numele intregului grup au mers la OvoMusic spre a ii oferi lui Ovidiu cu ocazia zilei sale de nastere, surpriza care o pregateau din timp.Acesta s-a bucurat de aceasta surpriza, vizita a doua dintre fanele sale si mica lor atentie din partea fanclubului.

In aceeasi zi,respectiv 29 Ianuarie 2009 la aniversarea lui Ovidiu, prietenul acestuia Angelo, in urma unui dialog purtat cu cele doua le-a propus sa incerce sa faca o schimbare.Avand in vedere ca Ovidiu a „crescut” vertiginos cu tot meritul muncii sale, in ultimii ani, atat prin muzica sa ce aduce atata fericire publicului sau cat si prin promovarea atator nume remarcabile la studioul sau de inregistrari OvoMusic, Angelo le-a spus fetelor ca ar fi o idee buna sa nu se mai numeasca simplu „Fanclub Ovidiu Komornyik” si sa incerce sa inlocuiasca aceasta denumire cu un nume ceva mai special oferindu-le chiar cateva exemple.


In urma consultarii cu celelalte fete din fanclub, noua denumire a acestui grup organizat este „OvidioMania” si astfel fanclubul Ovidiu Komornyik se bucura de unicitate si originalitate, fiind totodata recunoscatoare celui care le-a „botezat” – lui Angelo, prietenul lui Ovidiu.


In 28 Februarie, la lansarea celui de al doilea album al Zoiei Alecu – „Carari de maci”, inregistrat tot la OvoMusic, asemenea OvidioMania = Fanclubul Ovidiu Komornyik a fost alaturi de Ovidiu si respectiv solista casei sale de discuri – Zoia Alecu. Nu au putut lipsi cele cateva fotografii care vor ramane o amintire placuta in istoria Fanclubului.

( va urma continuarea, aceasta postare nu este definitiva..inca este in "lucru" )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.