10 martie 2009

Ovidiu Komornyik ne-a adus primavara!

Da, a venit primavara si de asta, daca nu ne-am convins in 26 Februarie, in ziua lansarii albumului "Carari de maci" al Zoiei Alecu, cu siguranta ne-am convins de 1 Martie, cu ocazia martisorului cand National tv ne-au oferit o editie speciala a emisiunii Corinei Chiriac "Sa v-amintiti duminica" ,editie dedicata martisorului, unde invitat a fost desigur si OVIDIU Komornyik.

Aici Ovidiu a prezentat albumul recent lansat al "Corinei Chiriac", fiind un best of intitulat "Printisor martisor" si totodata albumul lansat cu cateva zile inainte al Zoiei Alecu "Carari de maci".
A fost apreciat si a primit cele mai frumoase cuvinte atat din partea Corinei cat si a altor colegi invitati in emisiune, pentru ceea ce face el pentru muzica romaneasca, prin acestor artisti deosebiti la Studioul sau de inregistrari "OvoMusic" .

A interpretat "Pe mine cine ma saruta" si piesa "Iarta-ma", in prima auditie intr-o emisiune tv care asigura coloana sonora a genericului a unui serial de mare succes "Fetele marinarului .
A fost o frumoasa surpriza de martisor pentru noi fanii sai.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.