10 martie 2009

Laura Stoica, s-a inaltat la stele de trei ani!!Trei ani fara Laura Stoica!!




S-au implinit, ieri, trei ani de cand LAURA STOICA, cea mai buna cantareata pop-rock a murit, la varsta de 39 de ani, intr-un accident de masina. Artista cu un timbru inconfundabil, Laura Stoica a lansat slagare care au ramas in inima celor care au iubit-o, desi ea a fost „Un actor grabit” si a parasit inainte de vreme scena vietii.

Pe 9 martie 2006, cantareata se intorcea in Capitala, dupa un concert sustinut la Urziceni. La volan se afla logodnicul ei, Cristian Margescu, iar autoturismul s-a ciocnit frontal cu o alta masina care intrase pe contrasens. Au murit impreuna, iar soferul celuilalt autoturism si-a pierdut si el viata. Laura si Cristian se pregateau de casatorie si asteptau fericiti venirea pe lume a primului lor copil.
Artista se impacase cu gandul ca nu putea avea copii, iar vestea ca va fi mamica o primise cu surprindere chiar de Craciun. „Pana voi naste sunt hotarata sa-mi respect toate angajamentele privind concertele si sa pregatesc un nou album. Este felul in care vreau sa-i urez bun venit primului meu copil”, marturisea vedeta. Destinul insa a avut alte planuri pentru ea...


Laura Stoica s-a nascut la 10 octombrie 1967. S-a lansat la inceputul anilor ‘90 la Festivalul de la Mamaia. In 1991 a fost declarata cea mai buna solista pop-rock, iar melodia „Un actor grabit” a fost considerata melodia anului. Intre anii 1987 si 1991, participase la toate concursurile muzicale organizate in Romania pentru tinerele talente. Primul ei album, numit „Un actor grabit”, a fost lansat in 1992. Au urmat albumele „Focul, „Nici o stea”, „Oameni de zapada”, iar cu putin timp inainte sa moara, Laura incepuse lucrul la un nou album, cu care isi dorea sa revina in showbiz.


sursa: http://www.gardianul.ro/Sunt-trei-ani-de-cand-ne-am-despartit-de-Laura-Stoica-s131133.html








Am ales sa postez acest articol despre Laura deoarece a fost si ramane pentru mine o artista pe care o voi aprecia sincer, o voce inegalabila pentru pop-rockul romanesc si o mare pierdere pentru muzica romaneasca.
Stiu despre Laura ca este aceeasi generatie cu Adrian Enache , Ovidiu Komornyik, Aurelian Temisan ..si altii din generatia lor, care au debutat la Mamaia 1990, concurs castigat de Laura atunci, dupa 3 ani la rand de incercari esuate, in final succesul a fost de partea sa.De atunci a ramas prietena cu artistii mentionati mai sus si acestia i-au fost alaturi intotdeauna si s-au sustinut reciproc in toate competitile si nu numai.
Dumnezeu sa te odihneasca in pace Laura!! Nu te vom uita niciodata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.