10 martie 2009

Lansare "Carari de maci" - Zoia Alecu -26.02.09






Hello ...

Am ramas putin in urma...
Acum am de gand sa va povestesc despre lansarea albumului "Carari de maci " al Zoiei Alecu, lansare ce a avut loc pe data de 26 Februarie, la ora 18:00, in clubul Pat din Bucuresti.Albumul cum era si firesc, a fost inregistrat la "OvoMusic" - casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik.
La aceasta lansare au participat numerosi jurnalisti si colegi de breasla ai Zoiei, printre care amintesc cateva nume: Mircea Baniciu, Mircea Vintila,Vasile Seicaru, Florin Chilian,Doru Stanculescu, Bogdan Bradu,Mircea Bodolan,Crina Mardare si multi altii.
Zoia a mentionat ca este al II-lea album de autor, inregistrat tot la OvoMusic, casa de discuri a lui Ovidiu Komornyik, dar la o diferenta de 2 ani, un album de celalalt.
Albumul poarta numele "Carari de maci"- singura piesa veche, fiind si piesa preferata a mamei sale in amintirea careia a lansat albumul cu acest nume.


Zoia a oferit publicului sau din Clubul Pat care au asistat la aceasta lansare un recital care a continut toate piesele de pe acest nou album,dar cu bis in mod special la piesele "Vino aici" si "Carari de maci".Bis-ul a fost cerut cu mare insistenta de catre Doru Stanculescu si sustinut cu aplauze de catre publicul prezent la lansare.
Atmosfera a fost cu totul deosebita si m-am bucurat totodata si de o revedere cu artistul meu preferat si cei din echipa "OvoMusic".






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.