15 august 2010

Ovidiu Komornyik si-a demonstrat inca o data talentul, profesionalismul si caracterul deosebit in seara de 14 August la Festivalul Mangalia 2010

Sambata 14 August 2010 Ovidiu Komornyik a cantat si incantat in cadrul programului serii intitulate sugestiv "De la Mangalia cu dragoste".Artistului i-a fost alaturi si fratele sau Florin Muresan care la randul sau a interpretat doua melodii.

Ovidiu a fost imbracat complet in alb, asa cum ii sta cel mai bine, in opinia noastra.Artistul purta o foarte frumoasa camasa alba, pantalonii si pantofii fiind de aceeasi culoare. Felicitari draga Ovidiu pentru aceasta alegere speciala!

Inca de la inceputul serii festivalului, cei doi frati si totodata artisti cu voci deosebite - Ovidiu Komornyik si Florin Muresan au acordat un interviu pentru National tv.

Inregistrarea interviului o puteti viziona aici.


Ovidiu a intrat pe scena in urma unei frumoase prezentari facute de catre amfitrioana serii si a acestui festival - Luminita Anghel.


Artistul nostru de suflet, si-a demonstrat inca o data seara trecuta profesionalismul, talentul si caracterul deosebit ce il reprezinta, facand fata cu brio unei probleme de ordin tehnic aparute in timpul interpretarii sale.

El a inceput sa cante binecunoscuta piesa "Iarta-ma", care a fost coloana sonora a serialului difuzat anul trecut de Antena 1 - "Fetele marinarului". Abia daca trecuse de prima strofa si Ovidiu a avut neplacuta surpriza sa constate ca se oprise muzica si ca un adevarat profesionist si-a continuat prestatia, interpretand doar cu vocea sa minunata.


Dupa cum se observa si in aceasta inregistrare, publicul i-a fost alaturi artistului nostru drag sustinandu-l cu ropote de aplauze si urale de apreciere pentru ceea ce a dovedit in urma acestei intamplari nu tocmai placute atat pentru artist cat si pentru public si fanii sai.

Mai mult, Ovidiu a incurajat publicul sa cante alaturi de el,(de parca nimic nu s-a intamplat) asa cum o face in fiecare spectacol al sau.

Ovidiu l-a invitat ulterior pe scena pe fratele sau Florin Muresan, despre care a tinut sa mentioneze publicului ca si acesta canta foarte bine, iar Florin declarand ca este emotionat fiind pe aceeasi scena cu fratele lui - Ovidiu Komornyik.


Florin Muresan a interpretat o prima melodie, intitulata "Unde esti", convingand publicul ca are o voce frumoasa precum si fratele sau Ovidiu K.


Dupa aceasta prima piesa interpretata de Florin Muresan, Ovidiu a revenit pe scena alaturi de fratele sau si a interpretat inca o data "Iarta-ma", de aceasta data in conditii mai bune, cu negativ.


Al doilea cantec care a incantat atat publicul prezent la Mangalia dar si telespectatorii aflati in fata televizoarelor, a fost o melodie care Ovidiu a dedicat-o sarbatoritelor zilei de Sf.Maria, care urmau sa isi aniverseze onoastica a doua zi - "Maria".

Ca si dupa melodia "Iarta-ma"..si dupa ce a interpretat "Maria", Ovidiu s-a bucurat de aprecierea si recunostinta publicului care i-au daruit ropote de aplauze in semn de multumire.

Ovidiu l-a invitat iar pe scena pe fratele sau Florin Muresan pentru a mai canta un cantec, acesta interpretand "Doar a mea", o melodie al carei compozitor este chiar Ovidiu Komornyik.


Publicul i-a fost alaturi si lui Florin, dansand si aplaudandu-l pe parcursul interpretarii celor doua melodii.

Chiar daca Ovidiu Komornyik initial in interviu anuntase ca va interpreta si un duet surpriza, se pare ca cei de acasa nu au avut sansa sa se bucure de aceasta surpriza oferita de artistul nostru de suflet, deoarece in timpul duetului interpretat de Ovidiu K. si Luminita Anghel s-a difuzat publicitate.

FanClubul OVIDIU Komornyik il felicita din tot sufletul pe Ovidiu K. si ii multumeste din inima pentru tot ceea ce daruieste prin muzica lui minunata si vocea sa atat de speciala!!!

Felicitari totodata si lui Florin Muresan si ii dorim mult, mult succes in continuare!


FanClub Ovidiu Komornyik
==============
Ii multumim frumos Ralucai Elena - membra a FanClubului Fuego - administrator al blogului dedicat acestui artist pentru ajutorul acordat cu inregistrarile video si pentru frumoasa colaborare de ambele parti.

Un comentariu:

  1. Ce bine le sta FRATILOR IMPREUNA! Superba intalnire muzicala , multumim pentru tot ce ne impartasesti Ovidiu!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.