11 august 2010

Festivalul de la Mamaia, o rampă de lansare pentru Ovidiu Komornyik

Pe site-ul emisiunii RRA - "Top romanesc" sunt prezentati majoritatea artistilor care au debutat la Festivalul de la Mamaia ..sau si-au "marcat" drumul in cariera prin participari frecvente la acest festival.Evident, dupa cum bine se stie..si Ovidiu Komornyik este unul dintre artistii consacrati de astazi, care a devenit mai bine cunoscut in urma debutului la Festivalul Mamaia 1990.

Va publicam mai jos articolul de pe site-ul emisiunii "Top Romanesc", articol dedicat in intregime lui Ovidiu.

=========================

În 1990 îşi face debutul la Festivalul de la Mamaia însă n-ajunge pe podium.Perseverent şi ambiţios din fire, Ovidiu Komornyik participă din nou în anul următor tot la secţiunea Interpretare şi obţine premiul al II-lea. Urmează o perioadă de turnee în afara ţării după care, revenit în ţară, reia parcursul festivalului unde a debutat.

Iată, palmaresul lui Ovidiu Komornyik la Festivalul de la Mamaia:

  • 1990 Ovidiu Komornyik a debutat la Festivalul de la Mamaia,ocupând locul IV.
  • 1991, participă din nou la festival şi obţine premiul II la aceeaşi secţiune. Cântă în concurs piesa „Spune-mi unde să te gặsesc”.
  • 1996 participă la Festivalul de la Mamaia la secţiunea Creaţie şi câştigă două premii: premiul II pentru piesa „Tot mai mult” (m: Dan Teodorescu) şi Premiul Presei la secţiunea „Slagare” pentru piesa „Spune-mi unde să te găsesc”.
  • 1997, Ovidiu Komornyik este invitat să susţină un recital la Festivalul de la Mamaia, alături de orchestra Teatrului Fantasio din Constanţa.
  • 2000 participă la Festivalul de la Mamaia la secţiunile „Slagare” şi „Creaţie”. La Şlagăre cu „Frumoasa mea” (interpret: Marcel Pavel) si la „Creaţie” cu „Eu cred”, interpret fiind chiar Ovidiu Komornyik.
  • 2006, Ovidiu Komornyik participă alături de alţi mari solişti de muzică uşoară, la cea de-a 36-a ediţie a Festivalului naţional de muzică uşoară “Mamaia 2006” (25-27.08), în cadrul celei de-a doua seri a show-ului TVR 50. Este acompaniat de orchestra Radiodifuziunii Române. Primeşte trofeul TVR50.
  • În 2007 participă la Festivalul Mamaia unde câştigă Premiul Asociaţiei Dacia Nicolaiana cu melodia „Departe undeva”.

Material realizat cu sprijinul lui Nicole, Fanclubul Ovidiu Komornyik, 11 august 2010

sursa articol: http://www.topromanesc.ro/?p=11560

==================================

Ovidiu Komornyik - Mamaia 1991 - "Spune-mi unde sa te gasesc".


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.