2 august 2010

Ovidiu Komornyik la “Focus monden” – Prima Tv

In aceasta seara, realizatorii "Focus monden" de la Prima tv au dedicat o parte din programul lor, artistului, compozitorului si producatorului Ovidiu Komornyik.

Acestia au reamintit cu aceasta ocazie ca Ovidiu Komornyik a implinit in acest an 20 de ani de cariera, respectiv de la debutul sau in cadrul Festivalului Mamaia 1990(ne permitem noi sa completam cu aceasta mentiune, deoarece el a inceput sa cante cu mult timp inainte..).

Ovidiu a declarat ca este incantat ca melodiile compuse de el sa fie interpretate de colegii sai, melodii care se bucura de un real succes ca si creatiile proprii interpretate chiar de acesta.


Interviul si filmarea a avut loc la studioul Ovo Music, in biroul artistului...loc de altfel si prezentat de acesta.Ovidiu a prezentat telespectatorilor la solicitarea reporterilor o parte dintre diplomele si trofeele care ocupa loc de cinste pe peretii studioului sau.

Totodata cantautorul si producatorul Ovidiu Komornyik a prezentat si cateva dintre fotografiile care redau momente importante din viata sa artistica,astazi amintind de ele acele tablouri care se regasesc tot pe peretii biroului sau.


Un tablou care il infatiseaza pe artist la frumoasa varsta de 21 ani, cand era in Italia, unde a cantat in acea perioada, fiind si astazi cunoscut publicului de acolo.

Va amintim cel mai recent exemplu, piesa "Ricordati di me" s-a bucurat de un mare succes prin difuzarea intensa la posturile de radio din Italia in anul lansarii si nu numai .

S-a mentionat un lucru cunoscut pentru fanii artistului, acesta este posesorul unei stele pe Aleea Stelelor din Mangalia, stea primita in 2005, dupa cum se observa si in fotografia care infatiseaza inca doua tablouri din studioul lui Ovidiu: primul reprezentand steluta si celalalt redand colaborarea frumoasa a lui Ovidiu alaturi de marea artista Angela Similea.

Nu doar momente si imagini deosebite din viata artistica a lui Ovidiu Komornyik au avut ocazia fanii acestuia sa vizioneze la "Focus monden".Artistul le-a facut "cunostinta" si cu cateva dintre prietenii sai care fac parte din lumea pura a necuvantatoarelor, astfel l-au cunoscut pe Tomita motanul artistului, dar si pe Leutul - simpaticul sau catelus.

Artistul a fost imbracat in alb,(Bluza, pantaloni si pantofi albi)... asa cum ii sta cel mai bine din punctul nostru de vedere si ne bucura foarte mult fiecare moment cand El foloseste aceasta minunata culoare a puritatii.

Multumim echipei "Focus monden" ca ne-au acordat ocazia sa ne bucuram de prezenta in programul lor a artistului nostru de suflet.

Felicitari dragul nostru Ovidiu Komornyik, sincere felicitari si multumiri profunde din inima pentru tot!

FanClub Ovidiu Komornyik

================================

"Are idei cât pentru zece artişti şi îşi compune singur melodiile. Ovidiu Komornyk trăieşte din muzică şi pentru muzică. De curând, a împlinit 20 de ani de carieră şi nu i-ar fi de ajuns încă 100 pentru ce şi-a propus să facă." - Spun despre Ovidiu Komornyik echipa Focus Monden.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.