16 august 2010

ECOURI ALE FESTIVALULUI MANGALIA-2010

Prima ediţie a Festivalului Mangalia s-a deschis miercuri, 11 august 2010, cu mari emoţii, atât pentru organizatori cât şi pentru public.

.....................................

Sâmbătă, 14 august 2010, voci incontestabile din peisajul muzicii uşoare româneşti au cântat De la Mangalia cu dragoste: Luminiţa Anghel, Mihai Trăistariu, Nico, Tony Tomas, Carmen Trandafir, Ovidiu Komornic, Florin Mureşan, Ralssa, Alexandra Toader feat Lucas Molina, Distinto, Radu Kaptari, Laura Stone, Florin Mureşan, Ozana Barabancea, Ionuţ Ungureanu şi trupa Provincialii.

În acea seară, organizatorii s-au confruntat pentru prima dată cu o problemă: unul dintre playere s-a defectat exact în momentul în care pe scenă evolua Ovidiu Komornyik. Artistul a avut prezenţă de spirit şi a continuat să cânte live, în aplauzele entuziaste ale publicului, care a început să cânte alături de el. În două minute melodia a răsunat din nou şi spectacolul a continuat fără incidente.

............................

===========================

Puteti citi in intregime acest articol despre Festivalul Mamaia pe pagina de unde l-am preluat, respectiv sursa:

http://www.radiometafora.ro/stiri/the-news/6904-ecouri-ale-festivalului-mangalia-2010.html


Rezumatul prestatiei de exceptie a lui Ovidiu Komornyik si a fratelui sau Florin Muresan o puteti citi pe blogul nou dedicat lui Ovidiu aici: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com/2010/08/15/ovidiu-komornyik-si-a-demonstrat-inca-o-data-talentul-profesionalismul-si-caracterul-deosebit-in-seara-de-14-august-la-festivalul-mangalia-2010/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.