19 aprilie 2010

Ovidiu Komornyik isi lanseaza colectia de parfumuri " OK Perfovo " pe 26 Aprilie



Asa cum ati fost informati cu putin timp in urma, dragul nostru artist de suflet, OVIDIU Komornyik isi va lansa propria colectie de parfumuri


Pentru inceput, artistul va lansa colectia de parfumuri "OK Perforvo" , care va contine 70 de nuante destinate doamnelor si domnisoarelor si 40 de nuante destinate domnilor.



Parfumul "Ovidiu Komornyik" urmand sa fie lansat in toamna acestui an.


"Pe 26 Aprilie 2010 se lanseaza colectia de parfumuri "OK Perfovo".OK deriva de la Ovidiu Komornyik si "Perfovo" vine de la parfumul meu pentru voi.Satifaceti-va curiozitatea vizitandu-ne la standul OK din Cora Pantelimon, Bucuresti" (Ovidiu Komornyik.)


Mentionam ca momentan va avea loc doar deschiderea standului "OK", urmand ca in viitorul apropiat sa se deschida si alte puncte de comercializare a colectiei de parfumuri "OK Perfovo" si respectiv albumelor produse de Ovo Music.

FELICITARI OVIDIU!Fie ca acest eveniment sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri numai de succese!Bunul Dumnezeu sa iti fie alaturi in tot ceea ce faci, caci meriti pe deplin!
FanClub Ovidiu Komornyik

Un comentariu:

  1. Un design placut si deocamdata arome...misterioase !
    Cred ca toata lumea isi va schimba parfumul... Cu siguranta acest parfum va aduce incantare si prospetime !
    Vor fi trei zile de evenimente succesive...turneul ...pe 24 aprilie Petrosani, pe 25 Deva si pe 26... Lansare de parfum. Si asteptam cu nerabdare si OK-ul din toamna.
    Sa te ajute Dumnezeu ca toate aceste evenimente sa fie incununate de succesul pe care il meriti. Esti neobosit , harnic, perseverent...si ne mandrim cu tine , caci esti esti al nostru !
    Vom fi alaturi de tine in fiecare clipa cu sufletul , cu gandul , cu toata energia noastra pozitiva pe care o vom directiona catre tine ! Flacara violet va fi ,,un mic copil'' pe langa puterea benefica a gandurilor noastre.
    DOAMNE AJUTA, Ovidiu ! Sa fie intr-un ceas bun !
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.