8 aprilie 2010

Ovidiu Komornyik si Angela Similea, invitati astazi 8 Aprilie la " Acces Direct"

Angela Similea si Ovidiu Komornyik, au fost invitatii lui Madalin Ionescu in emisiunea “Acces Direct”, editia din 8 Aprilie 2010.

Imediat dupa intrarea in platoul emisiunii, cei doi artisti au interpretat binecunoscuta piesa “De dragul tau” care da numele albumului de duete pe care acestia l-au lansat in 2008 si totodata numele turneului care il vor continua incepand cu aceasta luna.

Prezentatorul emisiunii – Madalin Ionescu s-a declarat emotionat si incantat sa ii aiba prezenti pe acesti doi mari artisti.

Ei au interpretat patru melodii, doua duete ("De dragul tau" - melodie dedicata publicului, "Ce bine-mi pare") si cate o piesa solo.(Angela Similea - "Nu-mi lua iubirea", iar Ovidiu Komornyik - "Iarta-ma".)

Alaturi de cei doi artisti, au fost prezenti si cei care ii acompaniaza pe cei doi artisti in toate aparitiile lor publice(concerte, recitaluri)..respectiv fetele care formeazaBacking Vocals-ul Aida Borovina si Georgiana Mircea si orchestra lui Ovidiu Komornyik – „OK Band”.

Aceasta aparitie a lor a corespuns cu "revenirea" Angelei Similea, dupa o scurta pauza artistica.

Madalin Ionescu a adresat diferite intrebari doamnei Angela Similea despre activitatea artistica a acesteia din trecut..de-a lungul carierei, artista amintind cu aceasta ocazie cu placere si de colaborarea cu Savoy, despre tinutele acesteia inca de atunci pana astazi..

Cei doi artisti au vorbit despre planurile de viitor, planuri referitoare la activitatea lor profesionala.
Ovidiu a mentionat ca in toamna se va lansa noul disc al Angelei si se va organiza spectacolul aniversar pentru cei 40 de ani de activitate ai artistei, iar acum..incepand cu aceasta luna continua turneul inceput in urma cu 2 ani, turneu intitulat "De dragul tau" , nume comun cu al albumului lor de duete.
Turneul "De dragul tau"- Angela Similea si Ovidiu Komornyik va continua cu orasele: Petrosani (24 Aprilie), Deva (25 Aprilie) ..urmand apoi Resita, Craiova, Braila....

Cei doi mari artisti, au primit niste cadouri deosebite din partea echipei "Acces Direct": Angela Similea a primit Discul de aur si un buchet de flori in forma de clopotel si Ovidiu Komornyik a primit un simpatic iepuras, fiind mentionat de Madalin Ionescu faptul ca a artistul iubeste foarte mult animalele.

Intrucat in platoul emisiunii "Acces Direct" au fost invitati acesti doi artisti de marca..editia a fost cu totul speciala.

Daca doriti sa vizionati mai multe momente din aceasta emisiune, gasiti inregistrarea pe fragmente in profilul de youtube al FanClubului Ovidiu Komornyik, profil care il gasiti la adresa:

http://www.youtube.com/user/ovidiomania

Felicitari lui Ovidiu Komornyik si Angelei Similea!
Felicitari Aidei Borovina si Georgianei Mircea - Backing vocals-ul trupei si nu in ultimul rand felicitari baietilor, respectiv trupei lui Ovidiu Komornyik - OK Band!
Va dorim mult succes in turneu si sa va ajute Dumnezeu sa realizati tot ce v-ati propus!

FanClub Ovidiu Komornyik

2 comentarii:

  1. O emisiune deosebita in care VALOAREA, ELEGANTA, BUNUL GUST SI MUZICA USOARA DE INALTA CALITATE au fost intr-o totala armonie datorita celor doi mari ARTISTI ai Romaniei, ANGELA SIMILEA si MULT APRECIATUL nostru Artist de suflet, OVIDIU KOMORNYIK.
    Doua VALORI iubite de public, doi OAMENI DEOSEBITI ...au reusit nin nou sa cante si sa ne incante sufletele dornice de minunea muzicii lor.
    Doi OAMENI care exceleaza prin TALENT si OMENIE !
    Va multumim cu mult respect si reala recunostinta !
    Ovidiu , esti MINUNAT !
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ovidiu este un om extraordinar!Ma bucur ca il sustineti si ca sunteti alaturi de el si de noi, bineinteles, la fiecare aparitie, concert etc. Sper sa fiti si de acum inainte pt ca avem nevoie!Va pup !

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.