1 aprilie 2010

Cantare de Paste - "Hristos a inviat!"(Videoclip). Ovidiu Komornyik a compus o piesa special pentru Sfanta Sarbatoare a Pastelui

Asa cum v-am anuntat zilele trecute, artistul nostru de suflet - Ovidiu Komornyik, pentru a ne fi aproape si de Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului a compus o piesa special pentru Paste.

Cantarea se numeste "Hristos a inviat" si ese interpretat de catre:Ovidiu Komornyik, Nico, Dida Dragan, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Carmen Radulescu si Corina Chiriac, acompaniati de catre orchestra lui Ovidiu Komornyik - "OK Band".


Editia speciala a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" este in prima zi de Paste - Duminica 4 Aprilie la National tv, cand puteti viziona interpretarea de exceptie a acestei cantari dedicate Invierii Domnului.

Pentru ca am avut surpriza de a gasi videoclipul acestei cantari pe site-ul National tv, avem placerea sa impartasim aceasta bucurie cu voi.
Felicitari compozitorului Ovidiu Komornyik si tuturor artistilor care interpreteaza aceasta creatie minunata.


FanClubul Ovidiu Komornyik doreste tuturor celor care ne acceseaza blogul acesta creat din suflet doar pentru artistul nostru drag Ovidiu Komornyik ..cele mai sincere si mai frumoase ganduri...

Va dorim un Paste Fericit alaturi de cei dragi, cu multa pace si lumina in suflet si in gand si fie ca Bunul Dumnezeu sa va calauzeasca pasii in tot ceea ce faceti.


PASTE FERICIT TUTUROR!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.