4 aprilie 2010

Ovidiu Komornyik, invitat in editia speciala de Paste a emisiunii "Sa v-amintiti duminica"

"HRISTOS A INVIAT !" dragii nostri si un "Paste fericit" va doreste din suflet FanClubul Ovidiu Komornyik.

Astazi 4 Aprilie 2010, artistul nostru drag - Ovidiu Komornyik a fost invitat la National tv, in editia speciala de Paste a emisiunii "Sa v-amintiti duminica" prezentata de binecunoscuta artista Corina Chiriac.

In cadrul programului acestei editii speciale, el a participat alaturi de alti artisti consacrati din muzica usoara si populara romaneasca.

Ovidiu K. este compozitorul si textierul unui cantec compus special pentru aceasta minunata Sarbatoare, o cantare de Paste pe care o interpreteaza alaturi de: Nico, Dida Dragan, Gabriel Cotabita, Marcel Pavel, Carmen Radulescu si Corina Chiriac, acompaniati de orchestra lui Ovidiu "O.K. Band".

Hristos a inviat! Cantare de Paste - 2010 (Compozitor si textier: Ovidiu Komornyik)



El a fost prezentat ca de obicei foarte frumos de doamna Corina Chiriac, prezentatoare si totodata mare artista care stie sa aprecieze Valorile, ea neezitand chiar sa ii multumeasca lui Ovidiu pentru frumosul cantec oferit in editia de Paste, mentionand ca National Fm ii va difuza piesa pe toata perioada Sarbatorilor de Paste.

Acompaniat de trupa sa - "OK Band", Ovidiu si-a bucurat fanii si in aceasta zi de Sfanta Sarbatoare a Invierii Domnului, interpretand doua piese care se bucura de un real succes.

Ovidiu Komornyik - Adelina


Ovidiu Komornyik - Esti mireasa vietii mele(remix)



Ovidiu in final..a avut placerea sa ne transmita mesajul sau cu ocazia Pastelui:
"Va doresc un Paste Fericit si Dumnezeu sa fie cu noi in fiecare clipa ".



Speram sa va bucurati alaturi de noi ca am avut ocazia sa ne incante Ovidiu Komornyik si in acest an de Paste cu vocea sa minunata.

Ne cerem scuze pentru calitatea imaginii dar..cum se mai spune "se intampla si la case mai mari", vina nu ne apartine, deoarece se pare ca societatile de cablu ne mai joaca si "feste". Multumim pentru intelegere.

Multumim doamnei Corina Chiriac pentru ca si in acest an l-a invitat de Paste pe artistul nostru de suflet, Ovidiu Komornyik.

FELICITARILE noastre sincere din suflet draga Ovidiu pentru minunata aparitie de astazi, pentru interpretarea de exceptie a celor trei piese(cantecul de Paste compus de tine si celelalte doua melodii binecunoscute)!Felicitari si pentru OK Band.

Iti multumim OVIDIU caci datorita tie viata noastra este mai frumoasa, tu ne aduci in fiecare zi soarele in suflet prin muzica ta minunata, multumim pentru tot ceea ce ne daruiesti!
Suntem si vom ramane neconditionat alaturi de tine cu mare drag, sincera recunostinta si profund respect.

FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.