21 aprilie 2010

Update noutati pe scurt: Ovidiu Komornyik continua surprizele pentru fanii sai


Artistul ne-a informat ultimile noutati pe care avem placerea sa vi le impartasim cu mare drag.

1). Turneul de "De dragul tau" sustinut de catre Ovidiu Komornyik si Angela Similea(acompaniati de "Ok Band" si in Backing vocals de Aida Borovina si Georgiana Mircea) continua in urmatoarele locatii:

  • PETROSANI (24 Aprilie 2010, ora 19:30 - Casa Sindicatelor)
  • DEVA (25 Aprilie 2010, ora 19:30- Casa de Cultura)
  • PITESTI ( 17 Mai, Casa de Cultura)
  • PLOIESTI (19 Mai,Casa de Cultura)


  • 2).Pe 26 Aprilie se va lansa colectia de parfumuri " Ok Perfovo".Parfumurile se vor putea comercializa la standul "OK" din incinta centrului comercial Cora Pantelimon, din Bucuresti.La acest stand se vor gasi si albumele produse de Ovo Music.

"..OK deriva de la Ovidiu Komornyik si "Perfovo" vine de la parfumul meu pentru voi.Satifaceti-va curiozitatea vizitandu-ne la standul OK din Cora Pantelimon, Bucuresti"(Ovidiu Komornyik.)

Mentionam ca momentan va avea loc doar deschiderea standului "OK", urmand ca in viitorul apropiat sa se deschida si alte puncte de comercializare a colectiei de parfumuri "OK Perfovo" si respectiv albumelor produse de Ovo Music.

Colectia de parfumuri "OK Perfovo" , va contine 70 de nuante destinate doamnelor si domnisoarelor si 40 de nuante destinate domnilor.


3)Pe 6 Mai se va lansa colectia "De dragoste"- album care va contine piese compuse de Ovidiu K. in interpretarea colegilor sai.


Printre piesele pe care le veti regasi pe aceasta compilatie mentionam:"Am viata mea" si "Mi-ai spus adio" - Angela Similea, "Te vreau langa mine" - Ramona Badescu, "Intoarce-ti iar privirea"- Gabriel Dorobantu, "Frumoasa mea"- Marcel Pavel, "Nu vreau sa fiu singur" - Florin Muresan, "Mai da-mi o zi din viata ta"- Cornel Verban, "Asculta-mi inima"- Ella, "Acum pot spune te iubesc" - Anca Turcasiu...si altele interpretate de artisti consacrati pe scena muzicii romanesti.

Orchestratia este asigurata de catre binecunoscutul Emanuel Gheorghe (Fisa), iar pentru piesele numarul 10 si respectiv 13 ce se regasesc pe album orchestratia ii apartine lui Sergheev Vladimir (Vova).

Un comentariu:

  1. Astazi a fost o zi fructuoasa...am aflat trei mari vesti foarte importante despre activitatile mult apreciatului nostru artist Ovidiu Komornyik.
    Despre prima veste legata de LANSAREA PARFUMULUI OK Perfovo mi-am exprimat aprecierea in mesajul anterior, despre lansarea CD-lui ,,De dragoste'' nu pot sa spun decat ca il astept CU MARE NERABDARE .
    Iar de vestea cea mare ca Ovidiu va concerta la PITESTI, nu pot decat sa va spun ca este cea mai mare surpriza care mi s-a facut vreodata.
    MULTUMESC OVIDIU KOMORNYIK !!! MULTUMESC !
    Oare poate cuprinde acest cuvat recunostinta pe care o simt eu acum ?

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.