26 aprilie 2010

CONCERT PETROSANI- Angela Similea , Ovidiu Komornyik

CONCERT PETROSANI- Angela Similea , Ovidiu Komornyik
O zi de neuitat ! 24 aprilie 2010

A fost un vis frumos? A fost realitate ?
Acum, la doua zile dupa acest exceptional eveniment, nu reusesc sa ma adun…Inca imi mai tremura mainile de emotie, inca traiesc nostalgia acelor clipe minunate pe care le-am atasat cu bucurie in sufletul meu.
Ce as putea sa va spun ?
O experienta frumoasa care m-a facut sa simt ca nu-mi traiesc viata degeaba pe acest pamant…
Am venit special de la cateva sute de KM , (de la Campulung) pentru acest spectacol. A fost o intreaga conspiratie bine pusa la punct in dorinta de a-i face o surpriza placuta dragului nostru Artist si Prieten, Ovidiu Komornyik, pentru care se stie ca nutresc sentimente inimaginabile de admiratie si de respect. Am avut sustinerea sotului, si a prietenilor cu care am si participat plini de emotie la acest deosebit spectacol.
Multa lume a ramas mirata ca am parcurs aceasta distanta ,,doar pentru un concert’’, dar eu vin si va spun ca pentru sufletul meu este ceva atat de profund si de important, incat numai cine ma cunoaste cu adevarat poate sa inteleaga intensitatea si importanta pe care eu o acord acestui OM si ARTIST minunat care imi umple in fiecare zi sufletul cu muzica lui plina de bunatate si caldura omeneasca.


Dar ce sa ma mai pierd in explicatii personale ? Mai bine sa va povestesc cum a fost !
In Petrosani s-a intamplat minunea : o sala plina intr-un oras sarac in care lumea se confrunta cu somajul si cu problemele inerente ale vremurilor grele pe care le traim cu totii si care de multe ori sunt atat de covarsitoare incat ne fac sa uitam de noi, de sufletul nostru si de hrana spirituala de care el are nevoie.
ANGELA SIMILEA si OVIDIU KOMORNYIK au reusit inca o data sa aduca VIATA in sufletele locuitorilor din acest oras, oameni care au regasit cu aceasta ocazie drumul catre sala de spectacol din Petrosani, aparent parasita, transformata pe alocuri in bar, cu mese de biliard si miros de taverna ieftina...( exact ca la Campulung !!!!).
Inca o data acesti iubiti ARTISTI au reusit prin PROFESIONALISMUL lor desavarsit, prin PRESTANTA si ELEGANTA sa aduca soarele in sufletul spectatorilor din Petrosani si a celor veniti din alte orase special pentru acest eveniment.

A fost o atmosfera minunata, inundata de muzica LOR mirifica, de prezenta LOR incantatoare, au fost aplauze interminabile, lacrimi de emotie, flori si multa bucurie.
Alaturi de "OK Band" si de prezenta plina de gratie, eleganta si talent a incantatoarelor fete din Backing vocals- AIDA BOROVINA si GEORGIANA MIRCEA- , ARTISTII nostri de suflet au ridicat sala in picioare, aplauzele au fost interminabile, iar Vova, simpaticul baterist al formatiei a creat momente pline de viata si a animat sala...


Despre ANGELA SIMILEA si OVIDIU KOMORNYIK ce as mai putea spune...ce superlative as putea sa mai folosesc cand acestea sunt neincapatoare si nu au puterea sa descrie PROFESIONALISMUL, TALENTUL , DISTINCTIA, PRESTANTA , DINAMISMUL si EXEMPLUL pe care acesti TITANI AI MUZICII USOARE ROMANESTI le ofera neconditonat pulbicului consecvent ?
Dupa aceste minunate clipe ma simt mai bogata sufleteste, am inceput saptamana cu un optimism aparte, acesti OAMENI mi-au daruit VIATA si SUFLET, puterea de a merge mai departe...si nu pot sa spun decat atat: ,,MULTUMESC !’’ si sa plec capul in fata lor intr-un mod plin de RESPECT, ADMIRATIE si profunada PRETUIRE !
Stimati si iubiti ARTISTI AI SUFLETULUI MEU va doresc sanatate, putere de munca, succese, impliniri si sa va ajute Dumnezeu sa duceti mai departe aceasta MENIRE SFANTA ce v-a fost harazita !

CU PROFUNDA RECUNOSTINTA SI ALEASA PRETUIRE, DIN SUFLET DE SPECTATOR, FAN SI PRIETEN… VA MULTUMESC !
ALINA_Campulung

5 comentarii:

  1. alina filmari de la spectacol nu ai?

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubita Alina, mi-ai facut o mare surpriza...asteptam cu infrigurare vreo stire...am cautat pe ziarele hunedorene toata ziua! Si tu ai fost acolo ! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate si sa te rasplateasca cu suprize minunate pe tine si familia ta, care au facut acest lucru posibil, sa ne faci si pe noi fericiti, asa cum cred ca au fost Petrosanii,fiindca simt ca au avut sentimentul ca nu sunt uitati de lume si ca reprezinta ceva, ca oras si fiecare ca om...asta fac Angela si Ovidiu, ne insanatosesc, ne aduc in prezent mereu prin muzica lor scrisa pentru noi, oameni simpli cu probleme noastre reale si nazuintele de zi cu zi, si cu idealul de iubire in suflet, ca un pasaport care ne trece vamile suferintelor, ne deschid Poarta Soarelui, pentru a nu mai fi un Suflet Pierdut!

    RăspundețiȘtergere
  3. Draguta mea Alina...multumesc din suflet pentru frumoasa postare, pentru gandurile tale sincere pline de emotii, pentru tot ceea ce transmiti ..MULTUMESC mult si aceeasi stare am si eu ..acum cand incerc sa ma "adun" sa postez povestea de la Deva.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. De fiecare data cand avem materiale noi, informatii ..sau orice altceva..cu mare placere vi le impartasim si voua.

    Andra... daca vom obtine si alte materiale..cu siguranta le veti gasi postate pe blog...deoarece dorim sa se bucure si ceilalti de ceea ce traim noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Frumoase poze..cum au fost cred si concertele.
    Multumim.
    Cinste lor..artistilor si intregii lor formatii!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.