26 martie 2010

Recital OVIDIU Komornyik (video) - Spectacol aniversar "50 de ani de activitate Florin Piersic" - 23 Martie 2010

Dragii nostri, cu siguranta..multi v-ati fi dorit sa fiti prezenti la Spectacolul Aniversar pentru cei 50 de ani de activitate ai lui Florin Piersic, sa va bucurati totodata si de recitalul artistului nostru de suflet - Ovidiu Komornyik.
Pentru voi toti, care iubiti muzica acestui artist SPECIAL, pentru cei care il apreciaza pe Ovidiu si muzica lui le atinge sufletele..va oferim cu mare placere filmarile celor doua piese interpretate in recital.
Reamintim ca Ovidiu Komornyik a fost acompaniat de catre trupa sa "OK Band", iar din Backing Vocals fac parte Aida Borovina si Georgiana Mircea.


FELICITARI intregii echipe, ati fost la inaltime!! "Vibratiile" salii si ropotele de aplauze..atat in timpul piesei "Te-am tradat" cat si dupa ..tin locul cuvintelor.Ovidiu Komornyik a determinat prin ceea ce transmite prin muzica sa, ca cei 4000 de spectatori prezenti la Sala Palatului, pentru Florin Piersic cei mai multi dintre ei, sa tresalte pe ritmurile si vocea sa deosebita..
FELICITARI OVIDIU Komornyik! Felicitari OK Band!Felicitari Aidei si Georgianei!!Sunteti minunati!


Ovidiu Komornyik - Te-am tradat (Recital Spectacol aniversar "50 de ani de activitate Florin Piersic")





Ovidiu Komornyik - Iarta-ma (Recital Spectacol aniversar "50 de ani de activitate Florin Piersic")






Multumim frumos Emiliei pentru cele doua filmari.Multumim Emilia cu profunda recunostinta.


FanClub Ovidiu Komornyik

Un comentariu:

  1. Sunt tare fericita sa vad forma maxima in care se afla Ovidiu si care promite surprize continue, asa cum ne-a obisnuit de la un timp.
    Nu-mi explic cum a facut aceste melodii , din care inca ma hranesc! Mult succes in tuneu, asteptam concert si la Bucuresti!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.