1 martie 2010

O primavara frumoasa va dorim tuturor!!



Pentru ca este 1Martie si ne bucuram de sosirea primaverii, avem placerea sa uram tuturor celor care acceseaza acest blog dedicat lui Ovidiu Komornyik, cele mai frumoase si mai calduroase ganduri.

O PRIMAVARA FRUMOASA cu multe impliniri va dorim tuturor!!

Sa va bucurati de toate minunile care ni le aduce primavara, de verdele crud al naturii care se trezeste la viata, de voiosia pasarelelor care ne vor incanta diminetile, de soarele care ne va lumina ferestrele inca de la primele ore ale diminetii, de tot ceea ce ne ofera bunul Dumnezeu, in acest minunat anotimp.



Si pentru a va aduce soarele in sufletul si in inima fiecarui prieten care ne citeste cu placere, va oferim in dar, cu ocazia acestor frumoase zile cateva slide-uri realizate de noi cu piese interpretate de catre Ovidiu Komornyik.

Pentru ca primavara este plina de culori, ascultati cu placere:

"OAMENI CULORI".

Va este dor de un spectacol in care sa va bucurati de vocea minunata a lui Ovidiu Komornyik?Si noua..asa ca pana atunci sa ne bucuram de aceasta minunata inregistrare video din cadrul concertului de la Bucuresti din 28 Mai 2008- finalul turneului realizat cu Angela Similea pentru albumul "De dragul tau".

Te-am tradat.

...si pentru ca dorim inca o data sa ii MULTUMIM din inima artistului nostru drag - OVIDIU Komornyik pentru toate comorile pe care ni le daruieste prin muzica sa, am ales si acest slide realizat pe melodia sa "Nu e nimeni ca tine." cu mesajul nostru pentru el:

NU E NIMENI CA TINE, Ovidiu Komornyik!


O PRIMAVARA MINUNATA va dorim tuturor!

Iti multumim Ovidiu ca existi si ne faci viata mai frumoasa prin muzica ta.Sa ai o PRIMAVARA minunata alaturi de toti cei dragi si sa te bucuri numai de succese pe toate planurile!

FanClub Ovidiu Komornyik

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.