27 martie 2010

La multi ani, FLORA!La multi ani tuturor care isi sarbatoresc onomastica de Florii!

Conform calendarului crestin ortodox, cateva minute ne mai despart de Sfanta Sarbatoare a Floriilor, care reprezinta intrarea Domnului in Ierusalim.
In aceasta Sfanta si Mare Sarbatoare, foarte multi romani isi sarbatoresc onomastica, astfel avem placerea sa fim alaturi de toti sarbatoritii si sa le adresam sincer... cele mai calduroase ganduri.

O membra a Fanclubului Ovidiu Komornyik isi sarbatoreste ziua frumosului sau nume - Florentina, astfel dorim sa fim alaturi de ea si in aceasta zi speciala.

Draga noastra FLORA, iti dorim multa, multa sanatate(acum si-ntotdeauna), noroc, fericire si fie ca Bunul Dumnezeu sa iti calauzeasca fiecare pas in viata.


Sa traiesti cu numele tau frumos si sa ai parte de tot ce e mai de pret pe aceasta lume, numai de oameni minunati aproape, pe masura sufletului tau mare, sa te bucuri in continuare de muzica artistului nostru de suflet - Ovidiu Komornyik, care ne face viata mai frumoasa. Drumul vietii tale iti dorim sa fie presarat cu flori care sa iti aduca speranta, fericire, iubire si implinire.

LA MULTI ANI FLORA! Te iubim mult!


Totodata, cu ocazia acestei frumoase Sarbatori a Floriilor, avem placerea sa le transmitem gandurile noastre bune de sanatate, noroc, fericire si numai impliniri tuturor care ne acceseaza blogul acesta dedicat lui Ovidiu Komornyik si poata nume de flori,Marelui Artist - Florin Piersic - artist al Casei de Productie Ovo Music si nu in ultimul rand lui Florin Muresan - fratele lui Ovidiu Komornyik si Mamei lor:

FanClubul Ovidiu Komornyik va ureaza un calduros "La multi ani!" insotit de cele mai frumoase ganduri.Sanatate multa si numai succese va dorim pe toate planurile!

La multi ani, FLORA!
La multi ani, fratelui lui Ovidiu Komornyik(Florin) si Mamei lor!
La multi ani, Florin Piersic!

FanClub Ovidiu Komornyik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.