24 martie 2010

Ovidiu Komornyik a sustinut un excelent recital in spectacolul aniversar dedicat lui Florin Piersic pentru cei 50 de ani de activitate.

Artistul a avut o aparitie cu totul speciala la acest spectacol!!
Initial pe scena si-au ocupat locurile trupa sa "Ok Band" si fetele din Backing Vocals Aida Borovina si Georgiana Mircea. Mihaela Radulescu, prezentatoarea spectacolului, a anuntat ca din public isi va face aparitia un artist, lasand ca o surpriza aparitia sa. Ovidiu a venit din sala, pe culoar salutand publicul si declarand ca este onorat sa fie prezent la acest spectacol,multumindu-i totodata lui Florin Piersic ca este actorul Casei sale de Productie- Ovo Music
Acesta a interpretat doua piese in cadrul recitalului sau, acompaniat de catre orchestra sa: "Te-am tradat" si "Iarta-ma" fiind rasplatit de catre publicul prezent la spectacol, prin recunostinta oferita de ropotele aplauzelor.

Ovidiu i-a daruit lui Florin Piersic un trandafir galben, din partea colegei si partenerei sale de scena Angela Similea, deoarece aceasta nu a putut fi prezenta, nefiind in tara.
Florin a fost foarte incantat de "Trandafirul galben" primit din partea Angelei si a tinut sa spuna cateva cuvinte frumoase despre marea artista.
Felicitari Florin Piersic pentru cei 50 de ani de activitate.Sunteti un adevarat patrimoniu, cum ati fost declarat aseara in timpul spectacolului, sunteti unic, nu se va mai naste niciodata un alt actor ca dumneavoastra!!!

Felicitari Ovidiu Komornyik, orchestrei sale O.K Band si fetelor din backing -Aida si Georgiana!Felicitari intregii echipe! Ati sustinut un recital de exceptie!Ati daruit inca o data fericire in sufletele celor prezenti in sala.

2 comentarii:

  1. FOARTE FRUMOS !
    O APARITIE PLINA DE ELEGANTA , CA DE OBICEI...
    PRIN PREZENTA SA SCENICA DEOSEBITA, OVIDIU IMPUNE INTOTDEAUNA -asa cum am mai spus si alta data- PRESTANTA, DISTINCTIE SI RESPECT.
    Pentru mine Ovidiu este un UNICAT, UN EXEMPLU, O MINUNE !
    FELICITARI ARTISTULUI NOSTRU DRAG !
    MI-AR FI PLACUT SA FIU SI EU ACOLO...

    MULT SUCCES IN CONTINUARE, OVIDIU !
    Si nu uita !
    MERGI INAINTE !
    E DRUMUL TAU !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc inca o data din tot sufletul meu lui Ovidiu pentru acest recital de exceptie si intregii tale echipe!
    Multumesc Ovidiu pentru tot ce ne daruiesti prin muzica ta!!
    Sanatate multa, putere si numai succese sa iti daruiasca bunul Dumnezeu in continuare ...in tot ceea ce faci!!Suntem si vom ramane mereu alaturi de tine neconditionat!!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere

Acest blog este inchis, intrucat ne-am mutat la o noua adresa.
Te invitam sa te alaturi pe noul format al blogului - in wordpress: http://ovidiukomornyikfanclub.wordpress.com
Multumim.